2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ۲تا خوردی؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

رابطه تون چطوری بوده تانگی نمیشه دقیق گفت

برای خودم نیست دخترخاله‌م ارتباط داشته ۱۹سالشه

پسره هم طبق معمول همه‌ی اقا پسرا پیچونده این بدبخت رو

دخترخاله‌م میگ در حد لا.... بوده  و میگ نگران ی بارم ک ظاهرا پسره چیزش اومده پاک کرده دوباره ادامه داده ولی بازم همون حدِ لا..... بوده و چندین بار اینکارو کردن (پسره خونه مجردی داشتن راحت بوده😐)

+ پریود نشده چندین روزه تاخیر داره میترسه

برای خودم نیست دخترخاله‌م ارتباط داشته ۱۹سالشهپسره هم طبق معمول همه‌ی اقا پسرا پیچونده این بدبخت رود ...

بی بی چک بزنه اول صبح . بع  آز بده . ولی اونجوری حالتی بستگی داره ‌ه باید ازخودش بپرسی تا شکت برطرف بشه

😊
من با قرص اورژانسی حامله شدم الآنم تو مرحله سقطم اصلا باورم نمیشد مواظب باش

عزیزم شما بعد خوردنش خونریزی کردین؟

من سه روز بعد خونریزی کردم حالا ۴ روزه از موعدم میگذره هنوز نشدم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بی بی چک بزنه اول صبح . بع آز بده . ولی اونجوری حالتی بستگی داره ‌ه باید ازخودش بپرسی تا شکت برطرف ...

من مجردم خودم سردر نمیارم زیاد ولی چون بزرگترم ازش و اون از خانواده‌ش ترس داره و اینا میاد به من میگه واقعن خودم چیزی سردرنمیارم ک بخوام بگم 

این روابط در این حد برای من قفله بعد این دختره ی ذره بچه‌س تا ته‌شو رفته😑

من طرفو بغل میکنم شب از عذاب وجدان خوابم نمیبره🤦🏻‍♀️