2777
2789
در چ موردی

تعریف کنم؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرمایید

داشتم با برادرم تو جنگل راه میرفتم بهمون گفتن اینجا نرین چند روز پیش یه سگ به یکی حمله کرده همین که وارد شدیم یه خرس پاندا بزرگ داشت میدوید سمت مردم بعد من انگار نشسته بودم رو شونه داداشم برادرم رفت سمت خرسه از کنارش رد شد افتاد دنبال ما و بعدم به ما حمله کرد و حس کردم مردم و روحم داره میره بالا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
داشتم با برادرم تو جنگل راه میرفتم بهمون گفتن اینجا نرین چند روز پیش یه سگ به یکی حمله کرده همین که ...

خشم و عصبانیت و اینکه کسی شمارا تهدید میکنه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
خشم و عصبانیت و اینکه کسی شمارا تهدید میکنه

یعنی دشمن دارم؟

بدخواه حسود بخیل دشمن

مرسی