2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ۱۵ ماهگی اولین قدم مستقلش رو‌برداشت 

قبلا اصلا حاضر نبود بدون گرفتن دستمون سرپا بایسته هم تنبل بود و هم محتاط

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه یساله چرا چاردستوپانمیره دلیلی داره؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه با بچه فرق داره 

پسر من با پسر دختر خالم با دو روز اختلاف به دنیا اومدن 

پسر من زود راه رفت غذا کامل میخوره همه کارارو زود انجام داد اما هنوزم که هنوزه در حد مامان بابا حرف میزنه 

اما پسر اون دیر راه رفت غذا هنوز نمیخوره وابسته ست به شیر 

از پسر منم ضعیفتره از نظر وزن اما عین بلبل حرف میزنه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

بچه ان دیگه باهم تفاوت دارن خواهرزادم۱۸ماهگی راه رفت.یعنی بلد بود بره ها ولی حتما یکی باید دستشو میگرفت وگرنه انگار میترسید 

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

دیر نیست که گلم 

اول میوفته چون هنوز پاهاش تحنل وزنش رو نداره یهو یه روز خودش رو پاهاش وایمیسته و نمیوفته بعدش راه میره.

خودتون و همسرتون چند ماهگی راه رفتید؟

پسر من 18 ماهگی راه رفت

بعدا متوجه شدم همسرم هم تو همین سن راه رفته

بچه یساله چرا چاردستوپانمیره دلیلی داره؟

نه عزیزم بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن یهو راه میرن

خواهر زاده من درحالت نشسته دستشو میذاست خودشو عقب میکشید ما میگفتیم دنده عقب میره یکسالگی راه رفت اصلا چهاردست و پا نرفت