2777
2789
عنوان

سردی معده

3662 بازدید | 8 پست

چطوری میتونم سردی معدمو برطرف کنم اشتهام زیاده همش دلم میخواد شیرینی بخورم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

چند وقت باید مصرف کنم شیر مگه سرد نیست

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معده ت بلغمیه پس باید خوراکیای گرم و خشک بخوری اما دقیقا چی بخوری رو نمیدونم،یهو یه چی میگم برات خوب نیس،پیش دکتر سنتی خوب بری بهتره،با شکم پر حموم نرو و نخواب،سعی کن ورزش کنی،وقتی ام سیری دوباره چیزی نخور

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

سیرم باشم شیرینی ببینم نمیتونم کنترل کنم

چند وقت باید مصرف کنم شیر مگه سرد نیست

شیر جوش منظورشه از این ظرفایی که توش شیر میجوشونن نه اینکه شیر بخوری

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شیر جوش منظورشه از این ظرفایی که توش شیر میجوشونن نه اینکه شیر بخوری

اهان😂😂😂😂

منم معده م سرد بود همش حالت تهوع داشتم  دکتر گفت بارهنگ رو دم کن با نبات بخور  ادویه و فلفل استفاده نکن و نوشابه  و چیز های طبع سرد هم همین طور   اگه مجبوری طبع سرد بخوری با مصلح ش بخور 

و ناراحت هم نباید  بشی

خوردن شیرینی مربوط به احساساته 

شکست عشقی خوردی یا افسرده ایی 

اگه اون احساست خوب بشه  شیرینی خوردنت خوب میشه منم این طوری بودم خوب شدم 

برو پیش روان شناس 

تا یک حسرت ملی 50 یوز ایرانی باقی مانده

شکست عشقی نه افسرده نمیدونم چون بیکارم ناراحتم