2777
2789
عنوان

عروسی

166 بازدید | 9 پست

آرایشگاه رفتم الان عکسمو استوری کرده اراریشگره البته تقریبا با حجابه بدنم معلوم نیست کمی ازجلو موهام معلومه،به شوهرم گفتم بذاره گفت نه الان زنه گذاشته دوتا از جاری هامم دنبال کننده هاشن چیکارکنم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
پیام بده بگو . عزیزم لطفا عکسمو بردار اجازه پخش عکسمو ندارم

آنلاین نیس دیر به دیر آنلاین میشه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون بگو شوهرم خیلی غیرتی و خطریه اجازه نداده عکسم بذارید خودمم راضی نیستم پاک کنید

دیر به دیر آنلاین میشه بعد توقسمت ذخیره های استوری هم ذخیره کرده

جالبه ها خود آقایون عکساشونو میزارن پست و پروفایل ولی زناشون باید بابت عکس خودشون از شوهراشون اجازه بگیرن و مشورت کنن چرا واقعا یکی منو قانع کنه اگه قانونی هست برای همه هست چرا شوهرا اینجورین؟ 

بعد اینکه کار خانوم آرایشگر هم اشتباه بوده بدون مشورت شما گذاشته استوری 

هرچند وقتی اجازه دادی ازت عکس بگیره یعنی اجازه استوری کردنشم دادی وگرنه عکستو میخواد چیکار یادگاری که نگه نمیداره برا استوری می‌خواسته دیگه

جالبه ها خود آقایون عکساشونو میزارن پست و پروفایل ولی زناشون باید بابت عکس خودشون از شوهراشون اجازه ...

نمی‌دونم والا چون خودمون رو دادیم یبارمحکم واینسادیم،درسته منم بی‌حجاب نبودم فکر نمی‌کردم شوهرم گیر بده وگرنه عالم و آدم منو بااون آرایش دیده بودن