2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

91 بازدید | 13 پست

قبل از اینکه دکتر آتل بینیم رو برداره نباید به صورتم آب بخوره ؟ بینیم رو یه هفته جراحی کردم 

آخه یه سری ها میگن قبل رفتن پیش دکتر باید صورتتم بشوری تا آتل راحت تر جدا بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از منشی بپرس....من فردا عمل بینی دارم......شما ورم و کبودی هم داشتی؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

از منشی بپرس....من فردا عمل بینی دارم......شما ورم و کبودی هم داشتی؟

عزیزم میشه بگی با کدوم دکتر استرس نداری؟ منم همین روزا میخام یه دکتر خوب پیدا کنم به امید خدا یکی دوهفته ای عمل کنم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

عزیزم میشه بگی با کدوم دکتر استرس نداری؟ منم همین روزا میخام یه دکتر خوب پیدا کنم به امید خدا یکی دو ...

خیلی استرس دارم واسه همین تا الان بیدارم خوابم نمیبره.....شما کجایی من مازندرانم...

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

خیلی استرس دارم واسه همین تا الان بیدارم خوابم نمیبره.....شما کجایی من مازندرانم...

عزیزم ریلکس باش به این فک کن فردا همین موقع بسلامتی همه چی تموم شده و راحت شدی بعدشم روزبه روز خوشگلت 😍 من شهرستانم میخام برم تهران 

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

یکم شل شد .خود دکتر گفت اشکال ندارع فقط دست نزن که کنده بشه

ببخشید يه سوال دیگه هم دارم 

اطراف بینی خیلی خون خشک شده خود دکتر اونارو موقع برداشتن آتل تمیز میکنه خیلی ببخشید ولی داخل سوراخ های بینیم هم همینطور 

ببخشید يه سوال دیگه هم دارم اطراف بینی خیلی خون خشک شده خود دکتر اونارو موقع برداشتن آتل تمیز میکنه ...

تا جایی که بشه تمیز می‌کنه .ولی بعضی ها که خشک شدن اگه جدا کنه زخم میشه .سرم شستشو که میده و حموم هم که میری خودش کنده میشه تو یک هفته 

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍