انقد حالم بده ، امروز کلا سرکلاس (دانشگاه بودم) اومدم خونه کلا ۲ ساعت خوابیدم ، از عصر تا الان میخوندم ، با نامزدم بحثمون شد انقد از هر دو طرف فشار رومه از فشار و حال بدی دوست ندارم. دیگه نفس بکشم ، بریدم دیگه از شدت خستگی خوابم نمیبره ساعت ۸ صبح کلاس دارم ، ساعت ۶ باید بلند شم بخونم بریدم دیگه اصلا ن خواب درست دارم ن حال خوب آروم قرار ندارم 😔
طبیعی اینهمه حالاتت سرتو گرم چیز دیگه کن ی دو روز با نامزدت ملاقات و تلفنی نداشته باش بذار حالت اوکی ...
دلم میخواد ی مدت از همه چی دور باشم ، هیچی نباشه اذیتم کنه فکر هیچ چیزی نداشته باشم استرس هیچی نباشه با اینکه کلا ۱ ماهه دارم میرم دانشگاه از همین اول خسته ام ، با این همه خستگی با نامزدمم میخواد سروکله بزنی ، خستم از همه چی خداصبر بده بهم😔 از شدت خستگی و فکر آینده و زندگی درس خوابم نمیبره خدایی ما جوونا چه دردهایی رو میکشیم
منم همینطور البته قبلنا واقعا خیلی توانمند بودم درسخون بودم نامبر وان مردسه بعد مدرسه کلاس زبان میرف ...
منم قبلا همین بودم فورا درسامو میخوندم ، زود میخوابیدم ، الان دیگه نمیتونم حتی دیگه واسم مهم نیست چند بگیرم ولی قبلا اینطوری نبودم ، حتی ی ساعت مونده ب امتحان نخونده نمیرفتم جلسه. خدایی نسل ما تنها نسلی بود انقد سختی کشید .