2777
2789

انقد حالم بده ، امروز کلا سرکلاس (دانشگاه بودم) اومدم خونه کلا ۲ ساعت خوابیدم ، از عصر تا الان می‌خوندم ، با نامزدم بحثمون شد انقد از هر دو طرف فشار رومه از فشار و حال بدی دوست ندارم. دیگه نفس بکشم ، بریدم دیگه از شدت خستگی خوابم نمیبره ساعت ۸ صبح کلاس دارم ، ساعت ۶ باید بلند شم بخونم بریدم دیگه اصلا ن خواب درست دارم ن حال خوب آروم قرار ندارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من واقعا موندم چجوری بعضیا هم شوهر دارن هم به بچه میرسن هم به خونه هم درس میخونن دانشگاه هم به ش ...

وای نگو، من همش میگم نکنه تلاش کنم شاغل نباشم ،انقد خستم دیگه بریدم نمیتونم درسم بخونم این هفته اصلا دانشگاه نرفتم امتحانامو افتضاح دادم ، حالم اصلا خوب نیست هوای همه چیز از سرم افتاده. چه برسه زندگی خانواده شوهر بچه از همه چی دورم همین درسم برام سنگینی میکنه ازش بریدم واقعا خدا صبر بده

وای نگو، من همش میگم نکنه تلاش کنم شاغل نباشم ،انقد خستم دیگه بریدم نمیتونم درسم بخونم این هفته اصلا ...

منم همینطور 

البته قبلنا واقعا خیلی توانمند بودم درسخون بودم نامبر وان مردسه بعد مدرسه کلاس زبان میرفتم بعدش درسای فردامو میخوندم زود میخوابیدم

الان یه رب کتاب باز کنم خوابم میگیره

طبیعی اینهمه حالاتت سرتو گرم چیز دیگه کن ی دو روز با نامزدت ملاقات و تلفنی نداشته باش بذار حالت اوکی ...

دلم میخواد ی مدت از همه چی دور باشم ، هیچی نباشه اذیتم کنه فکر هیچ چیزی نداشته باشم استرس هیچی نباشه با اینکه کلا ۱ ماهه دارم میرم دانشگاه از همین اول خسته ام ، با این همه خستگی با نامزدمم میخواد سروکله بزنی ، خستم از همه چی خداصبر بده بهم😔 از شدت خستگی و فکر آینده و زندگی درس خوابم نمیبره خدایی ما جوونا چه دردهایی رو میکشیم

منم همینطور البته قبلنا واقعا خیلی توانمند بودم درسخون بودم نامبر وان مردسه بعد مدرسه کلاس زبان میرف ...

منم قبلا همین بودم فورا درسامو می‌خوندم ، زود می‌خوابیدم ، الان دیگه نمیتونم حتی دیگه واسم مهم نیست چند بگیرم ولی قبلا اینطوری نبودم ، حتی ی ساعت مونده ب امتحان نخونده نمی‌رفتم جلسه. خدایی نسل ما تنها نسلی بود انقد سختی کشید . 

موفق باشی خانم مهندس .استرس رو دور کن از خودت.فشار نیار زیاد خدایی نکرده مریض نشی

قربونت مهربونم💋 

انقد فشار رومه از همه طرف باحالی ۱ ماهه دانشگاه میرم از فشار زندگی و اینکه آینده قراره چی در انتظارم باشه ، از همه لحاظ واقعا تحت فشارم