2777
2789
عنوان

کراشم یا رلم

142 بازدید | 6 پست

سلام یکم طولانیه شایدم تکراری ولی لطفا نظراتونو بگید.

من ۳سال پیش رو یکی کراش داشتم حسمو بهش گفته بودم اما اون اصن چیزی نمیگف ک بهم حس داره یا ن فقد اینکه میدونم بین دوراهی بود منو ی دختره دیگ ک قبلن دوسش داشته راجب دختره هم باهام حرف زده بود با اینکه میدونست من بهش حس دارم.

تو اون ۳ سال باهم دوست معمولی بودیم. بعد ۳سال یکی از رفیقاش ک منم میشناختمش اومد پی ویم بهم درخواست دادم منم اولش قبول نکردم ولی برا اینکه کراشمو حرص بدم قبول کردم( نگید بچه بازی و فلان) فقد کمک میخام

کراشم بعد اینکه فهمید رل زدم اومد پی ویم ک چرا اینکارو کردی و بیو گذاشت ک ب مرور ثابت میکنید عشقتون بیخود بوده 

بعد رلم میگه بلاکش کن یکیمونو انتخاب کن( کراشم ب رلم گفته بود ک اگ من صاحاب داشتم ب کراشم پیام نمیدادم)این توهین ب من بوده؟ یا ب رلم؟

نمیدونم کراشم بهم حس داره، دوسم داره یا ن رفیقم ک میگه دوست داره جرعت گفتنش نداشته و نداره 

رفیقم میگه بلاکش نکن. رلم میگه بلاکش کن نمیدونم چیکار کنم؟

از یه طرفم نمیخام جلوی کراشم بشم ادم بده نمیدونم بلاکش کنم یا ن منتظر بمونم حسشو بهم بگه بعدا تصمیم بگیرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهین به شماس  عزیزم 

کسی که یه ذره دوست داشته باشه این حرفارو راجبت نمیگه

ولی اگه دلت پیش کراشت(اههه اینا چه کلماتیه اخه)یا کسی که دوسش داریه از دوست پسرتم جداشو

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

باید با یه مشاور صحبت کنی راهنماییت میکنن بلاخره اون پسر هم قلب داره قلبش میشکنه ، اگر کراشت رو دوست داری و مطمئنی که اونم دوستت داره میتونی این موضوع رو برای رلت توضیح بدی قطعا کارت اشتباه بود از لج کس دیگه ای که نباید با کس دیگه ای دوست شد مخصوصا اگر دوست کراشت هم باشه خلاصه به خودت هم ضربه میزنی اینطوری کد ۱۴۸۰ رو بگیر یا اگه با مشاوری در ارتباطی زنگ بزن خودت باید بفهمی که میخوای با کدوم در ارتباط و در رابطه باشی موفق باشی.