2821
2789
عنوان

حمام رفتن

140 بازدید | 19 پست

شما چندروز یبار میرین حموم؟

من موهام بشدت خشکه نمیتونم تند تند برم

خیلی دوس دارم هرروز برم ولی بعد از حموم موهام وز و خشک میشه با هیچی هم اوکی نمیشه

دو روز بعد از حموم رفتن تازه موهام خوش حالت میشه بعدشم دلم نمیاد برم حموم درواقع ۴ ۵ روز یبار میرم

امشب چرا تاپیکا راجب حموم 

من یروز درمیون میرم .بعد حموم سرم موی سریتا میزنم بعدش ماسک موی شیر و عسل بعدش ماسک بوی بیلیارد بعدش اسپری دوفاز کراتینه بعدش روغن ارگان

بشدت هزینه رسیدگی ب موهام و پوست صورتم بالاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب چرا تاپیکا راجب حموم من یروز درمیون میرم .بعد حموم سرم موی سریتا میزنم بعدش ماسک موی شیر و عسل ...

این همه ماسک رو هم تاثیر داره؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خب چیکار کنم راهکاری ندارین برا موهای خشکک

برا موی خشک هر سری که میری حموم ،شامپو نزن ،مثلا هفته ای دوبار شامپو بزن 

شامپو مخصوص موی خشک استفاده کن 

شامپو رو فقط کف سرت بزن به موهات شامپو نزن 

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خب چیکار کنم راهکاری ندارین برا موهای خشکک

خانم منم موهاش خشکه یه روز در میون میره 

یه بار رفتی حموم شامپو بچه بزن ببین بهتر نمیشه 

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792