2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من از معده درد دارم هلاک میشم هفته۷بارداری ام چی بخورم صبح تا شب ویارو خالت تهوع و معده ...

صبح ها تو رختخوابت نون سخاری بخور قبل اینکه چیزی بخوری

قرص دمیترونم بخوری خیلی خوبه

خدایا مرسی
سلام بچه ها من از معده درد دارم هلاک میشم هفته۷بارداری ام چی بخورم صبح تا شب ویارو خالت تهوع و معده ...

تازه اولشه من هفته ۱۴ هنوز وضع همونه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ترس که می ترسم اما به این فکر می کنم که بعد سزارینم همون درد طبیعی و میخوام بکشم میگم بزارطبیعی زایم ...

کی گفته بعد سزارین درد طبیعی میکشی?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
ترس که می ترسم اما به این فکر می کنم که بعد سزارینم همون درد طبیعی و میخوام بکشم میگم بزارطبیعی زایم ...

درد عمل بسته به بدنت هست ممکنه اذیت بشی ممکنه نه

ولی اگه بتونی طبیعی زایمان کنی خیلی عالیه

یه سری موارد که تو طب سنتی تاکید شده رو روزهای آخر رعایت کن مخصوصا تحرک و پیاده روی

عزیزم صبحا قبل بلندشدن از رختخواب بیسکویت یا نون خشک بخور .سیرابی خیلی خوبه تو کنترل حالت تهوع. وچیزی که برای من خیلی موثربود من همیشه یه لیمو ترش دستم بود و درحال بو کردنش بودم خیلی حالمو بهترکرد

درد عمل بسته به بدنت هست ممکنه اذیت بشی ممکنه نه ولی اگه بتونی طبیعی زایمان کنی خیلی عالیه یه سری ...

خودم تصمیم گرفتم طبیعی زایمان کنم اما دکترم باطبیعی مخالفه میگه توایران زایمان طبیعی اشتباهه ولی بازخودم نظرم بیشترروطبیعیه حالا موندم کدام ازاین دوتا بیمارستان برم