2777
2789

الان همه دارن پشت هم لیپو میکنن همه کمرا باریییک باسن بزررررگ کسی دیگه اندام طبیعیه خودشم قبول نداره بلاگرا همه لیپو کردن شما هم تو اطرافتون دارین کسی که لیپو کرده باشه دلیلش چیه حاضرن برن زیر عمل به این سنگینی  یعنی باسن بزرگ داشتن اینقد مهمه و معیاره زیباییه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اعتماد به نفس ندارنادمایی که عمیق تر به زندگی نگا میکنن خیلی درگیر این چیزا نیسنیه عده به ج ...

منم احساس میکنم بخاطر نداشتن اعتماد به نفس خودشونو اونطور قبول ندارن دوس دارن عمل کنن

دیگه مث عمل بینی  همه مون بینی و عمل کردیم تقریبا  حالا یه موج جدید راه افتاده  دوباره  ،هر چند من این یکی و عمرا انجام بدم خیلی دردناکه گویا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خب دوست دارن دیگه ... اونجوری بیشتر احساس راحتی میکنن با بدنشون

من خودم با بدنم مشکلی ندارم 

ولی صورتم و دوست دارم ژل بزنم و ابرو هام و میکرو کنم 

که اونم فعلا میخوام چندسال فرصت بدم شاید یک فرجی شد خود به خود درست شد 🤣 ( وی همچنان امیدوار است ) 

نشد دیگه دست به کار میشم 

حالا راضی هستین از هیکلتون؟ دلیلش چی بود دوس داشتین لیپو کنید

خیلی چاق بودم شکم خیلی بزرگ مثل خانمای باردار، پهلوهای بزرگ، باسن تخت. کلا خوب نبود هیکلم.. الان اره راضیم ولی برگردم به قبل انجام نمیدم سخت و پرهزینه بود برای من بیشتر از صد میلیون شد با دارو و گن و... 

دیگه مث عمل بینی همه مون بینی و عمل کردیم تقریبا حالا یه موج جدید راه افتاده دوباره ،هر چند من ا ...

اره تو اینستا دیدم کلیپیاشو انگار خیلی عمل سختیه واقعا دل جرات میخاد