2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم بخدا

341 بازدید | 18 پست

۴ ماهه ازدواج کردم از درآمدش نمیدونم میگم بگو نمیگه ماهانه نمیزنه برام باید هی واسه ۲۰۰ ۵۰۰ تومن دهن باز کنم بگم اینو میخام بخرم بزن شما از درآمد شوهرتون خبر دارین؟

دیشب یه حرف زشتی زد ناراحت شدم رفتم اتاق خوابیدم اصلا نیومد تو اتاق از دلم در بیاره اونم تو حال خوابید همیشه همینه ناراحتم یا دعوا میکنیم نمیاد از دلم در بیاره 

تو این چهار ماه یه بار تو دستش یه شاخه گل نگرفته بیاره پریود میشم نه کاری میکنه نه درکی این دوست داشتنه به نظرتون؟؟

الان اینجورید وای بحال 4سال دیگه.. فقط برو مشاوره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من 8 ساله ازدواج کردم نمیدونم حقوق شوهرم چقدره اصلا خوشم نمیاد بدونم هروقت میگم پول بده بهم میده و خرج خودم و دخترم میکنه نیازی نمیدونم سرک بکشم توی کارش

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

سلام عزیزم من 8 ساله ازدواج کردم نمیدونم حقوق شوهرم چقدره اصلا خوشم نمیاد بدونم هروقت میگم پول بده ب ...

مشکل من اینه به منم نمیده چند باز یاید دهن باز کنم بزنه 

میگم ماهانه یه مبلغی بزن نمیزنه 

تو دوران عقد اینارو نفهمیدی که باهاش رفتی زیر یه سقف؟ دوران قبل عقد و آشنایی گل میگرفت ؟

تو دوران عقد خونمون پر گل بود بخدا جا نمیشدن تو هر مناسبت کادو می‌گرفت 

بعد ازدواج نمیگیره نمیدونم چرا اینجوریه

مشکل من اینه به منم نمیده چند باز یاید دهن باز کنم بزنه میگم ماهانه یه مبلغی بزن نمیزنه

من تا نگم که بهم پول نمیده میگم فردا میرم بیرون پول ندارم میریزه پای کارتم. 

همسر منم درامدش مشخص نیست البته هذ وقت پول به کارتش میاد متوجه میشم یا بعدا خودش میگه

اما کادو و این چیرا اهلش نیست پریودی و غیر پریودی هم نداریم ما.... حامله ام نصف شب بیدارم میکنه واسم اب بیار 😩🤣🤣 دعوا هم بکنیم گاهی من از دلش در میارم گاهی اون و وقتایی شده که جدا خوابیدیم و تا صبحم نیومده طرفم ولی خب همه اینا میگذره فردا سالگرد ازدواجمونه مطمئنم اصلا یادشم نیست برام مهمم نیست مهم خودمم که یادمه و جشن میگیرم اونم سورپرایز میکنم به خودت و همسرت سخت نگیر اگه مقصر اونه بخاطر خودت و زندگیت تو پیشقدم شو هنوز چهار ماه گذشته میتونی اخلاقش رو کمی تغییر بدی 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مشکل من اینه به منم نمیده چند باز یاید دهن باز کنم بزنه میگم ماهانه یه مبلغی بزن نمیزنه

پس حتما برو دنبال شغلی چیزی، باید دستت تو جیبت باشه. تا کی میخوای التماسش کنی

من تا نگم که بهم پول نمیده میگم فردا میرم بیرون پول ندارم میریزه پای کارتم.

من میگم فردا میرم بیرون پول بزن میگه باشه نمیزنه فردا میشه میگم دارم میرم بیرون میگه برو ببین چی میخای بخری بگو اونجا بزنم

من میگم فردا میرم بیرون پول بزن میگه باشه نمیزنه فردا میشه میگم دارم میرم بیرون میگه برو ببین چی میخ ...

یادش میره من شوهرم وقتی ذهنش درگیره نمیزنه بعدش میگه یادم رفت 

نه شوهرم اینطور نیست

اما اوایل ازدواج دستش خالی بود اینقدر راحت پول تو دست و بالم نبود

یاید ببینی نمیدونه یا نمیخواد انجام رده

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند