2777
2789
عنوان

کتاب خونا حرفه ای بیان

63 بازدید | 14 پست

یک کتاب درباره قبل ازدواج باید سیاست های زنانه یا اون ناز کردن ها کار های زنونه بلد باشیم اسمش بگین 

یک کتاب برای کمک کردن به دخترای ۱۷/۱۸ساله ای که تا حالا تو جامعه نرفتن زیاد بلد نیست هیچی 

ممنون میشم اسمشون بگین بخرم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

معرفی کردین منم لایک کنید لطفا

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

برای ازدواج کتاب های تا ساحل آرامش آقای عباسی ولدی

وویس های دکتر حبشی هم عالی هستن برای ازدواج

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ازدواج کتاب های تا ساحل آرامش آقای عباسی ولدیوویس های دکتر حبشی هم عالی هستن برای ازدواج

تو کتاب فروشی ها هست این کتاب آقا ولدی‌؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

زنان زیرک روحتما بخون

برای دومی نظرت چیه برای خواهرم می خوام بخرم خیلی بی تجربه هست اصلا هیچی درباره جامعه نمی دونه تجربه نداره 

کتاب عشق ویرانگردکتر براد جانسون ترجمه زهرا حسین زاده الهام شفیعیکتاب محکم، در اغوشم بگیر نوشته دکتر ...

مرسی عزیزم

برای سیاست زنانه « زنان زیرک» شنیدم خوبهبرای در اجتماع رفتن دخترا و شجاعت داشتن « شجاع باش دختر» خوب ...

مرسی عزیزم

برای سیاست زنانه « زنان زیرک» شنیدم خوبهبرای در اجتماع رفتن دخترا و شجاعت داشتن « شجاع باش دختر» خوب ...

ممنونم

برای دومی نظرت چیه برای خواهرم می خوام بخرم خیلی بی تجربه هست اصلا هیچی درباره جامعه نمی دونه تجربه ...

ببین کتاب زنان زیرک واقعا نکات عالی به همه خانوما گفته وبرای همه خانما مخصوصا خانمهای جوان مناسبه بایدهل ونبایدهای رفتاری درمواجه بامردها روتوضیح داده

النحیط💔

تو کتاب فروشی ها هست این کتاب آقا ولدی‌؟

بله یه بخشیش مهارت همسر گزینی بخشی مهارت همسر داری .رازهای تسخیر قلب همسر هم خوبه 

من کلیپ صوتی رو ترجیح میدم...چیزایی که از دکتر حبشی یاد گرفتم عالی بودن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!