2789
یکی ام رویای فرمانروای بزرگ که فقط یکبار اونم از شبکه نمایش برا اولین و آخرین بار پخش شد ینی عااااشق ...

اره منمممم

من هنوز کره ای نگاه می کنم زیر چتر ملکه ام خیلی خوب بود

اره منمممممن هنوز کره ای نگاه می کنم زیر چتر ملکه ام خیلی خوب بود

اینو ندیدم ماشالا فیلمای کره ای خیلی زیادن هالیوود بالیوود تو جیبشونه🤣

من علاوه بر اون فیلمای هندیم البته بعضیاشونو خیلی دوس دارم نمونش حکایت ما که ساعت ۲ از ام بی سی پرشیا پخش میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جومونگ یک رو صدبارم پخش کنه من و شوهر و پدر شوهرم چهارچشمی همه قسمتاشو لاهیجان میبینیم انگار که فینا ...

این توی ایران عادیه هنوز که هنوز با اینکه صد بار دیدیمش باز که پخش بشه موقع جنگ هاشون بابا میگه واسه جومونگ دعا کنید😂😂

اره ولی خدایی زمان ما یه چیز دیگه بود😂هر چی کره ای بود نگاه می کردیم

تلوزیون فیلمای خوبی از کره پخش میکرد 

بیشتر محبوبتشونم بخاطر دوبله فوق العادشون بود 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

تلوزیون فیلمای خوبی از کره پخش میکرد بیشتر محبوبتشونم بخاطر دوبله فوق العادشون بود

دوبله خیلی توی فیلم تاثیر داره توی سریال امپراطور نقابدار خیلی خوب دوبله می کردن

بخدا انقد تاریخشو کنکاش کردم از تاریخ کشور خودم بهتر بلدمشون دلم برا کشور عزیزم میسوزه با اینهمه اسا ...

دقیقا ما انقدر تاریخمون غنی و پر از داستان های قویه که نیاز به افسانه سرایی و تحریف حقایق نداره اما تا حالا هیچ فیلم و سریالی در شان تاریخمون ساخته نشده 

کره با صنعت فیلم و سریالش خودشو تو دنیا جا کرده ،تاریخش به چند صد سال هم بزور میرسه

بخدا انقد تاریخشو کنکاش کردم از تاریخ کشور خودم بهتر بلدمشون دلم برا کشور عزیزم میسوزه با اینهمه اسا ...

حققققق🥲

کاش همون قدر که توی کتاب های تاریخ از تاریخ کشور میگفتن کاش همونقدر فیلم می ساختن

دوبله خیلی توی فیلم تاثیر داره توی سریال امپراطور نقابدار خیلی خوب دوبله می کردن

آره ،زبان کره ای من خیلی نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم خوشم نمیاد ولی با دوبله خیلی بهتر میشه 

بهترین دوبله برای حومونگ بود ،قشنگ جمع خوبان دوبله اونجا بود

آره ،زبان کره ای من خیلی نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم خوشم نمیاد ولی با دوبله خیلی بهتر میشه بهترین دو ...

ایسان هم دوبله اش خوب بود توی ایلجیما هم خیلی طنز کرده بودنش

یکی ام رویای فرمانروای بزرگ که فقط یکبار اونم از شبکه نمایش برا اولین و آخرین بار پخش شد ینی عااااشق ...

واییی یادمه یادش بخیررر

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی