النحیط💔اغایان چون که حتما آغاهستید وآقا نیستیدوگرنه اینجا نبودید اگر توی شناسنامه مقابل اسم پدرتون اسم یه نفرنوشته شده و وجودتون کمکی ازسمت جمعی از اهالی محل نبوده ،درخواست ندید درغیراین صورت مادرتون زنده س
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگه نیستی ولی پریود نمیشمممم یه هفتس حالت تهوع دارم کل بدنم درد میکنه
بیبی زدی؟ ببین یه وقتا منم پریود نمیشم ولی سردردوحالت تهوع دارم وخیلی اذیت هستم. شاید سندروم قبل ازقاعدگیت باشه. چن روزگذشته از موعدت؟ ولی اگه دوهفته به بالاس بروازمایش خون بده حتما. خیره ایشالا
النحیط💔اغایان چون که حتما آغاهستید وآقا نیستیدوگرنه اینجا نبودید اگر توی شناسنامه مقابل اسم پدرتون اسم یه نفرنوشته شده و وجودتون کمکی ازسمت جمعی از اهالی محل نبوده ،درخواست ندید درغیراین صورت مادرتون زنده س
بروحتما آزمایش بده یه وقتا بیبی چکم درست نشون نمیده
عیب نداره یه وقتا تغذیه واسترس و شرایط آب وهوایی و تغیرلت هورمونی باعث میشه عقب بیفته نگران نباش