میگه یعنی داداشاش که میشن و بابا و عموهای من هم فداش میشن😆
میگم مامان ابراز علاقه کرده میگه نه حق نداره از چنین لفظی استفاده کنه جون داداشاش از سر راه اومده مگه
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین تورو خدا پس چطور مامانا میتونن از عمه ها مایه بزارن ولی عمه ها نمیتونن از زندایی ها و دایی ها استفاده کنن؟😂😂😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جون داداشاش از سر راه اومده مگه 😂😂وای چ مامان باحالی 😂😍
فک میکردم الان همه میگن مامانت چقدر پیگیره😂
عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
ببین تورو خدا پس چطور مامانا میتونن از عمه ها مایه بزارن ولی عمه ها نمیتونن از زندایی ها و دایی ها ا ...
نه والا مامانم نمیگه درو و بلات رو سر کسی
راست میگه مادرت ازخودش مایه بزاره چکار به دیگران داره
مامانمم همینو میگه
میگه چرا بقیه😂
یبارم مستقیما گفته بود درو بلات رو سر داداشم