سلام خانما من چند ماه اقدامم واسه نی نی ولی نشده این ماه بی بی زدم مثبت بود یه روز قبل از موعد ولی آز دادم منفی شد سر موعد پریود شدم ولی الان که یک هفته است پاک شدم از دیروز لک بینی دارم کسی میدونه علتش چی میتونه باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
چون اولین بار هست احتمالا یا به خاطر استرس اقدام هست یا یک علت دیگش میتونه به خاطر تخمک گزاری باشه .اما اگر ماه های بعد تکرار شد پیگیری کن یا اختلال هورمونی هست یا عفونت
خواهش میکنم گلم اینترنت خیلی اطلاعات درستی ارایه نمیده اصلا نگران نباش انشاءالله که این ماه بی بی چکتون مثبت میشه