2777
2789
عنوان

خواهرم عاشق شده 😂🫥🫥🫥🫥

490 بازدید | 14 پست

پسره داروسازی شیراز می خونه 

پیام خواهرم 

هنوز تو فکرشم خاک فقط نه به خاطر شغلش بخدا دکتر تو خانواده زیاد داریم خوشگل هم نبود پسره وای یک ساله میذره ولی می خوامش هنوز 

خیلی خوش سر زبون بود دلم برد🫠😐😂

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

لطفا بیاید تاپیک آخرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی دلشو‌برده پسره چی قصدش جدیه

دقیقا مشکل همینه 

خواهر من از این دختر مثبت‌ ها که بلد نیست چراغ سبز بده 

پسره هم از این خوش سر زبون ها که جامعه دیده هست خیلی بلده همه چیز 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

نخند 😡

آدم به عاشقی آبجیش میخنده؟

بیام بزنم پس کله ت؟

انقد خوشم میاد از این دختر مثبتا انگار نایاب شدن🤗

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

به سلامتی دلشو‌برده پسره چی قصدش جدیه

پسره هی نخ میده خواهر من بلد نبوده منظور این چیه 

حالا که به من گفته پسره هم یکم سرد شده میگه نکنه بازیم بده نکنه مغرور باشه 

باید برم ببینمش بدون اینکه متوجه بشه ار حرفای خواهرم چیزی در نمیاد

نخند 😡آدم به عاشقی آبجیش میخنده؟بیام بزنم پس کله ت؟انقد خوشم میاد از این دختر مثبتا انگار نایاب شدن ...

اره هیچی بلد نیست 😂😂خیلی باحاله 

ربطی ب قیافه ندارن ممکنه قیافه نداشته باشه خودت بدونی زشته ولی از ته دل عاشقش باشی ب دلت نشست تمومه ...

خب اره دیگه الان چطوری با پسره باشه پسره دیگه یکم با ادب تر وکمتر نخ میده مثلا فکر کرده خواهرم خوشش نمیاد ازش 

پسره هی نخ میده خواهر من بلد نبوده منظور این چیه حالا که به من گفته پسره هم یکم سرد شده میگه نکنه با ...

خو تو راهنماییم کن اون سرزبون توهم به خواهرت یاد بده انشاالله که خیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خو تو راهنماییم کن اون سرزبون توهم به خواهرت یاد بده انشاالله که خیره

باش عزیزم 

مرسی از راهنماییت

اره هیچی بلد نیست 😂😂خیلی باحاله

نخند😡

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خب اره دیگه الان چطوری با پسره باشه پسره دیگه یکم با ادب تر وکمتر نخ میده مثلا فکر کرده خواهرم خوشش ...

نره بچسبه بهشا انوق فکر بد می‌کنه ..

خواهرت با احترام و با متانت و مهربانی جواب بده حله

یه صلوات بفرس
نره بچسبه بهشا انوق فکر بد می‌کنه ..خواهرت با احترام و با متانت و مهربانی جواب بده حله

حس میکنم قراره گند بزنه اینقدر استرس میگره هر چی بگم یادش میره