2777
2789
عنوان

دلم گرفته

54 بازدید | 9 پست

دلم تنگه واسه خانواده تا دو ماه دیگه نمیبینمشون. خوابگاهم. خیبلی دوست داشتم به مامانم زنگ بزنم و ابراز دلتنگی کنم اما دوست ندارم ناراحت بشه... کاش میتونستم با یه نفر حرف بزنم بغضم گرفتههه😭😭😭

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

منم خابگاهم و ازون بدتر اینکه شهری ک توشم خیلی کوچیکه و هیچی نداره حتی ی پارک درست درمون ک بری و حال و هوای عوض بشه

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم خابگاهم و ازون بدتر اینکه شهری ک توشم خیلی کوچیکه و هیچی نداره حتی ی پارک درست درمون ک بری و حال ...

چه بد

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

من ک خابگاه بودم دوس داشتم برو پیش دوستا صمیمیت وقت بگزرون کم کم دلتنگی فراموش میشه اگ ترم اولی عادی ...

دوست صمیمی ندارم‌.

آره ترم اولیم

یاد دوران خودم افتادم واقعا سخته ولی یه عمر دیگه راحتی ،به مامان بابات حتما زنگ بزن صدات رو بشنون خو ...

خیلی سخته واقعا! منکه دو عمرم نونوایی نرفتم هر هفته باید برم نون بخرم و مواد غذایی😭

زنگ بزنم بیقراری میکنم ناراحت میشن

خیلی سخته واقعا! منکه دو عمرم نونوایی نرفتم هر هفته باید برم نون بخرم و مواد غذایی😭زنگ بزنم بیقراری ...

برعکس اینقدر خوشحال میشن که نگو چرا باید ناراحت بشن آخه؟ حتما زنگ بزن همین الان

برعکس اینقدر خوشحال میشن که نگو چرا باید ناراحت بشن آخه؟ حتما زنگ بزن همین الان

نه مامانم حوصله نداره غرغرای منو بشنوه بعد دیگه همون حرفای قبلو میگه که عادت میکنی و فلان و اینا...