2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مبارکااااااا باشه قدمش خیر باشه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

با این شرایط اقتصادی کدوم ادمی باردار میشه اخه 😑

یه کلیپ بود میگفت با این اوضاع اقتصادی و وضعیت پوشک و شیرخشک و. ... دیگه بیچاره مردا افسردگی بعداز زایمان میگیرن😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ویییی خدا من ذوققققق😍😍😍مبارکهاهههعههه 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

وااای خوش به حالت 😍😍😍مبارکت باشه الهی 

من انقد نینی دوس دارم هنو ازدواج نکردم میترسم نینی دار نشم 🥲🤦🏼‍♀️نمی‌دونم چرا این فکرو میکنم😐

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یه کلیپ بود میگفت با این اوضاع اقتصادی و وضعیت پوشک و شیرخشک و. ... دیگه بیچاره مردا افسردگی بعداز ز ...

وضعیت همسر منه، بنده خدا

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم