2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه خوردنی و تنقلات بزار حالشو ببرباشگاه ورزشی برو

اره الان از باشگاه برگشتم.تنقلاتم میخورم ولی یکم زیاده روی کنم یا جوش میزنم یا چاق میشم وگرنه جز خوردن سرگرمی ندارم.بعضی وقتا خیلی دپرس میشم اصلا ناامید میشم.نمیدونم باید چیکار کنم اینجور وقتا

منم همین وضعو داشتم بی خیالش شدم دیگه نرفتم

چون من اگه نرم سر کار فقط گیرم پوله اما برم سر کار کلا زندگیم مختل میشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

منم همین وضعو داشتم بی خیالش شدم دیگه نرفتمچون من اگه نرم سر کار فقط گیرم پوله اما برم سر کار کلا زن ...

خب پول همه چیزه

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

منم روز دوم کاریمه تو هایپرمارکت

موقع مصاحبه گفته بود بار بیاد خودمون میایم کمکت

ولی چن تا بار امروز اومد، بار تن ماهی، ماکارونی، و .. نوشابه که خیلی سنگین بود بسته های شیش تایی نوشابه بزرگ

گفت شوهرم نیس بیاد کمکت،خودشم دیر اومد. خودم همه رو آوردم داخل

فقط خداخدا میکنم کمرم چیزیش نشه آخه پارگی دیسک دارم😢ولی خوب به پولش احتیاج دارم هرکاری سختی خودشو داره

ولی

ولی

ولی

باعث شد بفهمم دردو خستگی جسمی هیچ وقت به شدت دردروحی نیس

درد بیکسی درد اینکه هیچ کس دلش واسه ت نسوزه حتی اگه بیفتی جلوشون جون بدی

درد سنگینیه..

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
منم روز دوم کاریمه تو هایپرمارکتموقع مصاحبه گفته بود بار بیاد خودمون میایم کمکتولی چن تا بار امروز ا ...

هووف منم کشیدم این مشکلاتو.هم تو درس خوندنم هم زمان کار کردنم هم جسمی هم روحی اذیت بودم و الانم هستم.متاسفانه انقد پوله حتی چندرغازشم مهمه مجبوریم هر چیزیو تحمل کنیم.

هووف منم کشیدم این مشکلاتو.هم تو درس خوندنم هم زمان کار کردنم هم جسمی هم روحی اذیت بودم و الانم هستم ...

یه ساعته هرچی گریه میکنم آروم نمیشم

از سرکار اومدم ( اون همه بارجابجا کردم) چشمام از خستگی باز نمیشد، کمرم صاف نمیشد، پدرم منو دید بجای خسته نباشید و اینا برگشت گفت عیب نداره هرچی بگذره تند میشی😐😐😐

اون همه بار جابجا کردم گریه نکردم ولی سرهمین یه حرف جگرم سوخت..

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
یه ساعته هرچی گریه میکنم آروم نمیشماز سرکار اومدم ( اون همه بارجابجا کردم) چشمام از خستگی باز نمیشد، ...

اخی عزیزم.یکم بگذره عادت میکنی به این شرایط اولش خیلی ازار دهندس.ولی محیط کار همینه مرد و زن نمیشناسه کلا.ازت همون توقعیو دارن که از مرده دارن