2777
2789
عنوان

دردتخمدان

184 بازدید | 13 پست

سلام .من چهارماهه توی اقدامم.ولی چن پریودم نامنظم بود باردارنشدم😢.دکتر رفتم گفت کیست نداری ازمایشاتم خوبن بهم قرص ویتاگنوس و متفورمین و لتروزول دادالان روز ۱۴سیکلمه درد تخمدان راست گرفتم دردش شدید شده بنظرتون از علایم تخمک ازاد کردنه.کسی میدونه🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور این همه قرص رو باهم بهت داده

متفورمین و ویتاگنوس و گفته روزی یدونه لتروزولم ک از شب سوم شبی دوتا 

اره عزیزم این قرصا واس تحریک تخمک گذاریه ....چون فولیکولات دارن بزرگ میشن دردداری ان شاا ...نتیجه بگ ...

مرسی عزیزم انشاا...

اره عزیزم منم 4ماهه اقدامم ولی بی نتیجه بوده مشکل ازشوهرمه ولی من هرماه درد تخمک گذاری دارم  طب ...

ایشاا...که زود نتیجه ببینی عزیزم.مرسی از راهنماییت

متفورمین و ویتاگنوس و گفته روزی یدونه لتروزولم ک از شب سوم شبی دوتا  

قرص ویتامین E400هم بخور درکنارش از روز سوم پریود تا ده روز شبی یه دونه برا لانه گزینی بهتر مناسبه.من دکترم بهم داد همون ماه اول باردار شدم البته لتروزول هم پنج تا خوردم از سوم پریودی شبی یه دونه.

یه دونه هم آمپول ب کمپلکس روز پنجم پریودی زدم.

اره عزیزم منم 4ماهه اقدامم ولی بی نتیجه بوده مشکل ازشوهرمه ولی من هرماه درد تخمک گذاری دارم  طب ...

بنظرتون از کیت استفاده کنم جواب درست میده بهم که مطمعن بشم؟؟🤔

قرص ویتامین E400هم بخور درکنارش از روز سوم پریود تا ده روز شبی یه دونه برا لانه گزینی بهتر مناسبه.من ...

اتفاقا ویتامین Eهم بهم داده ک گفته ۱۵روزی یدونه بخور.بنظرتون از کیت استفاده کنم جواب میده ک مطمعن بشم؟؟

اتفاقا ویتامین Eهم بهم داده ک گفته ۱۵روزی یدونه بخور.بنظرتون از کیت استفاده کنم جواب میده ک مطمعن بش ...

اره جواب میده من از کیت استفاده کردم کیت بزار هروقت دوخط افتاد هم رنگ بودن برو اقدام یا اینکه خط تست از خط کنترل پر رنگ تر باشه.

احتمال پسردار شدنم خیلی بالا میره وقتی کیت مثبت شد تا زمانی که منفی شد هر شب برو اقدام.

اره جواب میده من از کیت استفاده کردم کیت بزار هروقت دوخط افتاد هم رنگ بودن برو اقدام یا اینکه خط تست ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز