2777
2789
عنوان

Im Billie Eilish

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 84 پست

منم تیلوسوئیفتم 

کی ب کیه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون گفتی بچه ها نخندینا تا الان خنده مو نگه داشتمدبیلی راستی مو هاتو کجا رنگ میزنی؟

وای بیبی🥲

من موهامو توی دانمارک رنگ میزنم چون بهترین ارایشگر هارو دار.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

منم تیلوسوئیفتم کی ب کیه

Hiii. How are you Taylor

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

من حمید هیرادم

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

وای بیبی🥲من موهامو توی دانمارک رنگ میزنم چون بهترین ارایشگر هارو دار.

کاش منم پولم میرسید برم اونجا 

مرسی از همصحبتی خوشحال شدم 

تا ایرانی یه قرمه سبزی بخور بعد برو

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
منم تیلوسوئیفتم کی ب کیه

عزیزم قراره ماه بعدی فیت بدیم ؟ امادگیشو داری😂

کاش منم پولم میرسید برم اونجا مرسی از همصحبتی خوشحال شدم تا ایرانی یه قرمه سبزی بخور بعد برو

بله حتما

دیروز هم غیمه تون رو میل کردم خیلی خوشمزه بود

خیلیم ادمای خوبی هستین❤️‍🩹

Hiii. How are you Taylor

نات بد اند وری وری گود دیر🙄🤣 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نات بد اند وری وری گود دیر🙄🤣

وات بیب؟🤣🤣🤣

سلام پیکی بلایندرز هستمخدافظ

Bye my best.

بله حتمادیروز هم غیمه تون رو میل کردم خیلی خوشمزه بودخیلیم ادمای خوبی هستین❤️‍🩹

باغالی پلو با سبزیشونم بخور من دوست داشتم 

خوشمظه اص