2777
2789
عنوان

جمع شدن شکم بعد از سزارین

356 بازدید | 11 پست

۵ ماه و نیمه سزارین شدم شکم بند خریدم اما نتونستم ببندم چون برای شیردهی همش باید باز می کردم زایمان اولم بود خیلی شکمم گنده نشده ها و شلوارام تنم نمیشه نمی دونم چیکار کنم آبش کنم. اگه میشه راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز ۵ کیلو اضافه دارم اگه از دو هفته پیش کا کشیدم بیشتر نشده باشم

فکر میکنم شکمت به خاطر همون ۵کیلوئه. منم ۴ماهه سز شدم. شکمم افتادگی نداره. خیلی هم بزرگ نیست ولی همون یه ذره که بزرگتر از قبله باعث شده دکمه شلوارام بسته نشه. منم ۶ کیلو بیشتر از قبل بارداری هستم. میدونم این ۶کیلو بره شکمم تخت میشه.

من اولی و طبیعی بدنیا اوردم اندام و شکمم مثل مجردیام شد فقط با چادر بستم دومی و سزارین کردم هرکاری ک ...

تو زایمان دوم به بعد هم کلا شکم خیلی دیرتر به حالت قبل برمیگرده. فقط به خاطر سزارین نیست.

فکر میکنم شکمت به خاطر همون ۵کیلوئه. منم ۴ماهه سز شدم. شکمم افتادگی نداره. خیلی هم بزرگ نیست ولی همو ...

خدا کنه بره من که خیلی جوش میزنم شما الان بعد سزارین در قسمت بخیه ها درد ندارین؟ درد خیلی خفیف

خدا کنه بره من که خیلی جوش میزنم شما الان بعد سزارین در قسمت بخیه ها درد ندارین؟ درد خیلی خفیف

نه ندارم. فقط اگه قبل خواب سردیجات بخورم یا خیلی گریه کنم سا صبح تا شب فعالیتم زیاد باشه وقتی از خواب بیدار میشم یه دو سه ساعتی احساس گرفتگی دارم تو قسمت بخیه ها.

در حالت عادی مشکلی نیست.

نه ندارم. فقط اگه قبل خواب سردیجات بخورم یا خیلی گریه کنم سا صبح تا شب فعالیتم زیاد باشه وقتی از خوا ...

من همون موقع هم سمت چپ بخیم اذیت می کرد الان خوب شدما ولی گاهی اوقات همونجا در حدخیلی خفیف درد داره کاش رفع بشه

من همون موقع هم سمت چپ بخیم اذیت می کرد الان خوب شدما ولی گاهی اوقات همونجا در حدخیلی خفیف درد داره ...

عه چه بد‌. دیگه بدن هرکسی به جراحی یه جوری جواب میده‌. تو تاپیک هستی عکس شکممو بدم سریع پاک کنم؟ ببین در حد من شکم داری یا خیلی بیشتره