2777
2789

نه

به زحمتش نمی ارزه اگه جوجه تجربی های عشق پزشکی و پیراپزشکی نمیزننمون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شرمنده ببخشید مزاحمت شدم ببخشید اگر مشکلی نیست میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی پاک شه:) بازم مرسی

اون استقلال رو با آبی بنویس لااقل😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

نسبت به بیکاری و بی‌پولی و کارگری اره خوبه

این چه طرز حرف زدنه؟😐

کاشکی درک میکردین که قبولی پرستاری هم چقدر زحمت میخواد و چقدر بچه های کنکوری زحمت میکشن اونوقت هیچوقت با بیکاری و کارگری مقایسه ش نمیکردین

این چه طرز حرف زدنه؟😐کاشکی درک میکردین که قبولی پرستاری هم چقدر زحمت میخواد و چقدر بچه های کنکوری ز ...

خوب پس با چی مقایسه کنیم 

تو این سایت میگن پرستاری بده 

پزشکی بده معلمی حقوق نداره 

منم برا دوستمون مثال زدم چون هز کسی زندگیش و استعدادش متفاوته شاید برای یکی خیلی خوب باشه اوضاعش تغییر بده این شغل 

یکی هم ن