رویای_خیس2 مدیر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 عنوان میگما دلم تنگ شد | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 34 پست واسه تاپیکای رای گیری😅خداکنه بزودی باز مسابقه بزارن😅 مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم 1396/08/20 | 22:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilooofarane عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1017 یووووو بوووووی یعنی چی یییییو بوی امضا ندارم انگشت میزنم☝
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41923 🤔🤔 عکسه دخترمو بزار 😟 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 فکر کنم اشتباه گرفتی:) یــــــــــوبوی رو باید به پسر خاص گفت عاغا جفتتون مثل همید دیگه مردید؛-) مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92711 اه اه اه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.