2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 41 پست
انقد تو خواستگاری دروغ گفتن خودشو خانوادش نمی‌دونم چطور الان آرومن وقتی من آنقدر دلم شکسته

آره بابا اکثرا همینن،خانواده ت پشتت هستن؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ازخونه انداختت بیرون؟ اون هیچ حقی نداره تو رو کنه بیرونبگو ناراحتی خودت هری😑اگه شرایط طلاق داشته با ...

زورم که نمی‌رسه بهش تازه خودزنی می‌کنه می‌ره میگه من روانیم زدمش 

حق طلاق ندارم البته نمی‌دونم چرا دلم اصلا با طلاق نیست با اینکه کلی بهم ظلم کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش عزیز دلم قبل هرررر اقدامی اول یک ترازو بزار یک کفه روزای خوبتون و بالاخره روزای خوبی هم داشتین دگ و اخلاقای خوب شوهرتو بزار یک کفه هم اخلاقای بد شوهرتو ببین عزیزدلم حتی خوشبخت‌ترین زن و شوهرها هم بحث و دعوا و حتی کتک کاری و فحش و اینا دارن هرکی بگ ن دروغ گفته  اگ دیدی حتی یک دونه مثبتش از منفیش بیشتر بود برگرد سر زندگیت .....چرا میگن ازدواج زود میشه ولی ساختن زندگی طول می‌کشه.... ببین اون ور دیوار طلاق هیییچچچچ خبری نیس حتی نمیدونی چی در انتظارته زنای ایرانی میدونی اشتباهشون چیه؟؟؟؟  اینک قبل طلاق فقط ب نقاط منفی فکر میکنن بعد طلاق ب نقاط قوت و مثبت زندگیه قبل طلاقشون و اکثرا برا همین پشیمون میشن ک چرا  طلاق گرفتن؟؟؟؟متوجهی عزیزدلم ب نظر من ببین میگم نظر من یعنی نظر شخصیمه ن تحمیل فکر و نظرم....بهتره کاری ک میگم و انجام بدی....یکبار دیگ فرصت هم ب خودت هم شوهرت بده سخته میدونم سخته منم خیلی ب این دوراهی رسیدم اما تحمل کردم اگ بچه نداری ک سعی کن هنوزم به آوردنش فکر نکنی و ب خودت زمان بدی برا مادر شدن چون اول باید زندگیتو بسازی بعد ب فکر انتخاب بعدیت ک بچه هست اگ هم داری بهتره علاوه بر خودت ب اونم بعد طلاق فکر کنی چون وقتی داری طلاق میگیری تو تنها طلاق نمیگیری بین دونفر بهم نمیخوره بین سه نفر بهم میخوره .....بعدشم ببین خانوادت کامل حامی هستن مخصوصا از لحاظ روانی ؟؟؟؟؟ ببین زندگیت با تمام بدی و سختیاش  کنار خونه بعد طلاق با بدی و سختیش بزار و بسنج اگ دیدی اره بهتره بعد برو جلو ....فعلا متوقف کن همه چیو 

مشاوره اصلا نمیاد الان همه بچه دارن زندگیشون دارن خیلی سخته

خب بچه دارن زندگی دارن

سختی هم دارن عزیزم!

اگر شوهرت مشاور نمیاد و کلا عصبیه میخواد کتک کاری کنه

خب چه زندگیه!!!

جوونی

جدا میشی

اصلا با ادم بهتر اشنا میشی خصوصا ک تجربه ۱ بار ازدواجم داری قشنگتر میتونی افراد رو از هم تفکیک کنی و بدونی کدوم بهتره

برگردی بچه بیاری

خودتو بچه کتک بخورید خوبه؟؟

❌️ خودت مشاور رو برو

کاری به شوهرت نداشته باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آروم باش عزیز دلم قبل هرررر اقدامی اول یک ترازو بزار یک کفه روزای خوبتون و بالاخره روزای خوبی هم داش ...

این بار دومه یکبار دیگه دو سال پیش یه دعوا راه انداخت و به منو خانوادم فحش داد و تهمت زد بعدشم گفت طلاق ولی طلاقم نداد و کلی وعده وعید که برگرد فلان میکنم برگشتم بهتر که نشد رفتارش باهام خیلی بدتر شد 

درسته روزای خوبم داشتیم ولی روزای سخنم از وقتی زنش شدم خیلی بیشتر بود

خب بچه دارن زندگی دارنسختی هم دارن عزیزم!اگر شوهرت مشاور نمیاد و کلا عصبیه میخواد کتک کاری کنهخب چه ...

مرسی عزیزم درست میگی ولی احتمال زندگی موفق بعد یکبار طلاق معمولا کمتره... نگاهی که به یک مطلقه هست..

مرسی عزیزم درست میگی ولی احتمال زندگی موفق بعد یکبار طلاق معمولا کمتره... نگاهی که به یک مطلقه هست..

اصلا این حرفا قدیمی شده!! به این چیزا حتی فکرم نکن

قبلا طرف ازدواج دوم میکرد

با یه ادم حسابی و فرد موفق

من تو همکلاسیای دوران نوجوونیم داشتم

طرف مادرش فک کن با یه بچه

بار دوم ازدواج میکرد

با یه ادم خیلییی پولدار و چمیدونم موفق

زندگی درست حسابی تشکیل میداد

الانکه دیگ دیدگاه ها درست شده

تازه تو حتی بچه هم نداری نگران باشی اونا بچه هم داشتن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

این بار دومه یکبار دیگه دو سال پیش یه دعوا راه انداخت و به منو خانوادم فحش داد و تهمت زد بعدشم گفت ط ...

خب میدونم چی میگی قشنگ میفهممت با تمام وجود ک شوهر اینجوری چقدر سخته واقعا سخته چون منم شوهر سابقم دقیییییقااا اینجوری بود دیگ منم آخرین راه ک طلاق بود رو انتخاب کردم ولی ب اونجا ها نرسید خدا خودش اونو ازم گرفت فوت شد.....ببین تو حرفام گفتم آخرین راه....طلاق....طلاق سخته حتی کلمه شو ب زبون میارم تمام ۴ ستون بدنم میلرزه خدا برا کسی نیاره برا توام هرچی صلاحته پیش بیاد ولی ب نظرم بهتره اولین قدمت و تنهایی حتی شده برو پیش مشاور و تراپیست چون ماها نمیدونیم تمام ماجرا چی بوده و هست و قراره بشه برو پیش مشاور دوستان حتی راه حل های خوبی هم بدن بر اساس اخلاقای شوهر و زندگینامه خودشون میدن مثل یکیش خودم ....ب نظر من فقط برو پیش مشاور 

جدی؟ الان راضی هستی من خیلی میترسم

خیلییییی راضیم خیلییییی زیاد البته من تو زندگیم خیلی مشکل داشتما اما همش میترسیدم از بعد جدایی از واکنش خانوادم از تنهایی از از دست دادن استقلالم اما بهد دیدم نه من خیلی سخت میگرفتم اوضاع خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکردم

خب میدونم چی میگی قشنگ میفهممت با تمام وجود ک شوهر اینجوری چقدر سخته واقعا سخته چون منم شوهر سابقم د ...

باشه عزیزم حتما.  ولی خب الان هزینه مشاوره خیلی زیاد شده یک جلسه رفتم و از زندگیم گفتم تا اومد حرفی بزنه تایم مشاوره تموم شد حداقل هفت هشت جلسه نیاز دارم برم 

خیلییییی راضیم خیلییییی زیاد البته من تو زندگیم خیلی مشکل داشتما اما همش میترسیدم از بعد جدایی از وا ...

منم الان خیلی میترسم.  میترسم از چشم بقیه بیفتم نگاه ها عوض بشه بهم