2777
2789
عنوان

تاپیک خیانت

85 بازدید | 6 پست

اسی راجب مودی بودنش گفت 

بقیه هم کلی قضاوتش کردن 

ب نظرم رقتار اسی کاملا طبیعیه 

ادم وقتی خیانت میبینه اعتمادشو منطقشو عشقشو از دست میده 

نمیتونه مثل قبل به شوهرش نگاه کنه 

بخاطر همین میمونه چطور تصمیم بگیره از یه طرف رفتار های خوبه شوهرش از یه طرف خیانتی ک یادش میاد ذهنش نمیتونه این تناقض رو درک کنه

خیلی طبیعی ادما بعد یه ضربه روحی کاملا رفتارشون خیلی منطقی به نظر بیاد

کاش ادمارو قضاوت نکنیم 

اگ شوهر اسی عوض شده باز دلیل نمیشه اسی کارش اشتباه باشه

در اصل طبیعیه و زمان میبره اسی مثل قبل شه اونم اگ بشه

پس هیچوقت ادم هارو قضاوت نکنید زندگی ها متفاوته و جنبه های عاطفی هامونم متفاوت

و خدا معجزه میکند !🌱💛

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله کسی ک خیانت ببینه میتونه درک کنه قضاوتش راحته اما دردی ک خیانت داره مثل اینه هرروز ی کامیون از روت رد شه من یکساله از خیانتی ک شده بهم میگذره هنوز دارم درد میکشم چه روزا و شبایی که افتادم به پای خدا که جونمو بگیره تحمل این دردو ندارم اونجاش سخته که بدونی رابطه جنسیم داشتن وای خدا سر دشمنمم نیاره دیگه نمیتونی مثل قبل بخندی ذوق کنی زندگی کنی عین ی مرده میشی که فقط میگذره تا برسه به روز مرگش در واقع لذتشو اونی ک خیانت میکنه برده ولی دردش با کسیه که خیانت دیده کاش کامیون میزد بهم تمام استخونای بدنم خورد میشد بعد ی درد طولانی میمردم ولی خیانت نمیدیدم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
بله کسی ک خیانت ببینه میتونه درک کنه قضاوتش راحته اما دردی ک خیانت داره مثل اینه هرروز ی کامیون از ر ...

عزیزم خدا کمکت کنه ایشالله بهترینا برات اتفاق بیفته جاش کمرنگ بشه❤

و خدا معجزه میکند !🌱💛