آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
به من به جای پودر دکلره پیشنهاد داد فروشنده ولی ترسیدم بگیرم نمیدونم چطوری هست
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
مثل این که کرم دکلره از سوختگی اون حالت وز شدگی مو بعد از دکلره جلوگیری میکنه ولی مثل دکلره رنگش رو روشن میکنه آبرسانی هم میکنه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
من دکو کرم استفاده کردم تقریبا تا پایه ۷میرسونه آسیبش از پودر دکلره یمقدار کمتره
سلام خیلی خیلی ممنون از شما که جواب دادی عزیز اول ساقه مو زدی بعد ریشه ؟و من اکسیدان ۹ خریدم خوبه ؟و اینکه بنظرت رنگ نقره ای رو این پایه ای که میگی خوب میشه ؟؟🥲