2777
2789
عنوان

ویس همسرم 🥺😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها این ویس میتونه دردسر ساز بشه براتون .یادتون نره پاک کنید 🤣🤣

🤣🤣🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

دعوا هم جزوزندگی شخصیه چطور میشه دعوا رو اینجا گذاشت همه هم قضاوت میکنن توهین میکتن تصمیم میگیرن چیز ...

خانم عباس آقاشما اصل مطلب رو نگرفتی بانو جان،

خوش باشی گلم

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
نه عزیزم لهجه شدید نداره داشت ادا در میآورد 🤣

ترک اصفهانه نه؟🤣

من حالا ذهنم مشغول میمونه بگو😑

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

اینم مد شده اتفاقاً ،سریع میگین چشم دیدن ندارین،عزیزم وقتی کف سایت زندگیت رو پهن میکنی یعنی هر کس هر ...

شما لحنت یکمی انگار تنده وگرنه از سر خیر خواهی داری میگی که اسی چشم نخوره میدانم عزیزم اسی ناراحت نباش منظورش اینه دوستمون 💓