2777
2789
عنوان

ویس همسرم 🥺😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 99 پست
یه چیزی برای خودتون دو‌تا بذارید،مد شده همه زندگی و روابط و احساسات خصوصی رو کف مجازی پهن میکنن

ببخشید نمی‌دونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمی‌دادی ورود نمی‌کردید به تاپیک 

من از ذوقم اومدم اینجا حرف زدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم عاشق لهجشم

ترک تبریز که نیست

ترک کجاست میشه بدونم؟حدس میزنم ولی لهجه ش خیلی شدیده اونا اینقدر لهجه ندارن

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

ببخشید نمی‌دونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمی‌دادی ورود نمی‌کردی ...

اینم مد شده اتفاقاً ،

سریع میگین چشم دیدن ندارین،

عزیزم وقتی کف سایت زندگیت رو پهن میکنی یعنی هر کس هر نظری داره بگه

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
ببخشید نمی‌دونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمی‌دادی ورود نمی‌کردی ...

عزیزم ، خوشبخت باشید 🌿💚🎉

چهار قل و ایت الکرسی بخون تا چشم نخورید گشنگ خانوم😂❤️😍

یه چیزی برای خودتون دو‌تا بذارید،مد شده همه زندگی و روابط و احساسات خصوصی رو کف مجازی پهن میکنن

دعوا هم جزوزندگی شخصیه چطور میشه دعوا رو اینجا گذاشت همه هم قضاوت میکنن توهین میکتن تصمیم میگیرن چیزایی ک وایب زیبا داره رو چرا نذارن؟هم ما لذت میبریم هم خیلی قشتگه بدم میاد انقدر همش اینجا راجب دعوا میگن یکم از شیرینی های زندگی مشترکم بگیم خیلیی خوبهه بهتره حسود نباشیم عزیزدلم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید