rahgozarjan مدیر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3624 عنوان ویس همسرم 🥺😂❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 99 پست بهش عکس فرستادم از خودم با آرایش خیلی غلیظ بعد یکم جوابش کم بود کم تعریف کرده بود فهمیدم خیلی ذوق نکرد بهش میگم چرا ذوق نکردی این ویسو داده 😂😂🤣❤️الان میذارم براتون 1403/08/08 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahgozarjan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3624 یه چیزی برای خودتون دوتا بذارید،مد شده همه زندگی و روابط و احساسات خصوصی رو کف مجازی پهن میکنن ببخشید نمیدونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمیدادی ورود نمیکردید به تاپیک من از ذوقم اومدم اینجا حرف زدم
کاربری_دوممه عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2372 یه لحظه حواسم نبود مجرد هم هستم صدا گوشی تا آخر یا ابلفضل خدا رحم کرد کسی پیشم نبود 😭😂
دختر_قهوه_فروش عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 23004 ببخشید نمیدونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمیدادی ورود نمیکردی ... اسی بذار
کاش_هیچ_وقت_به_دنیا_ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 23918 از قدیم گفتن طبل هر چی تو خالی تر صداش بیشتر،عشق واقعی رو جار نمیزنن ،مگه اینکه سالی یه بار از این ... دقیقا
f_rasta_f عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3470 اره منم عاشق لهجشم ترک تبریز که نیستترک کجاست میشه بدونم؟حدس میزنم ولی لهجه ش خیلی شدیده اونا اینقدر لهجه ندارن درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"
rahgozarjan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3624 چراهمسرتون لهجه غلیظ داره اهل کجاسعشقتون همیشه پایدار لهجش غلیظ نیست یکم ادا در اورده
nurabanoooooooooo عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 2949 ببخشید نمیدونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمیدادی ورود نمیکردی ... اینم مد شده اتفاقاً ،سریع میگین چشم دیدن ندارین،عزیزم وقتی کف سایت زندگیت رو پهن میکنی یعنی هر کس هر نظری داره بگه قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
rahgozarjan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3624 ترک تبریز که نیستترک کجاست میشه بدونم؟حدس میزنم ولی لهجه ش خیلی شدیده اونا اینقدر لهجه ندارن نه عزیزم لهجه شدید نداره داشت ادا در میآورد 🤣
دختر_قهوه_فروش عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 23004 نه عزیزم لهجه شدید نداره داشت ادا در میآورد 🤣 چرا نمیذاری
کاربری_دوممه عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2372 ببخشید نمیدونستم هرکسی دل دیدن خوشحالی و ذوق بقیه رو نداره خوشتون نمیومد گوش نمیدادی ورود نمیکردی ... عزیزم ، خوشبخت باشید 🌿💚🎉چهار قل و ایت الکرسی بخون تا چشم نخورید گشنگ خانوم😂❤️😍
rahgozarjan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3624 اینم مد شده اتفاقاً ،سریع میگین چشم دیدن ندارین،عزیزم وقتی کف سایت زندگیت رو پهن میکنی یعنی هر کس هر ... شما نظر نمیدی که میدی؟ 🤣
خانوم_عباس_آقا عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 5436 یه چیزی برای خودتون دوتا بذارید،مد شده همه زندگی و روابط و احساسات خصوصی رو کف مجازی پهن میکنن دعوا هم جزوزندگی شخصیه چطور میشه دعوا رو اینجا گذاشت همه هم قضاوت میکنن توهین میکتن تصمیم میگیرن چیزایی ک وایب زیبا داره رو چرا نذارن؟هم ما لذت میبریم هم خیلی قشتگه بدم میاد انقدر همش اینجا راجب دعوا میگن یکم از شیرینی های زندگی مشترکم بگیم خیلیی خوبهه بهتره حسود نباشیم عزیزدلم خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید