2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 46 پست
عزیزم امسال بزرگترین اشتباه عمرمو کردم ،پسرمو با اصرار شوهرم گذاشتم یه مدرسه افتضاح با آدمای پر ادعا ...

کاش مدرسه شو عوض کنید وگرنه تا اخر سال همش حرص میخورین اگه شرایطش هست مدرسه دیگه بنویسیدش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دور از جون همین هفته پیش یکی از بچهای مدرسه ی پسرم کلاس سومی بود از مدرسه میزنه بیرون ماشین بهش زده بود پاش شکست 

با مدیر کار ندارم ولی حتما بچتو توجیه کن به هیچ عنوان این کارو دیگه تکرار نکنه خیلی خطرناکه

اگه درحد یه دونه خط کش بوده وآسیب جسمی ندیده ودرحین تنبه توهین وتحقیر کلامی نشده اشکال نداره تازه یک ...

به مدیر گفتم حق نداره بزنه اونم گفت من محکم نزدم و فقط جهت اینکه بدونه نباید اینکارو بکنه 

امروز خیلی زیاد با مدیر صحبت کردم ،قرار شد درست بشه تا ببینیم چی میشه

دور از جون همین هفته پیش یکی از بچهای مدرسه ی پسرم کلاس سومی بود از مدرسه میزنه بیرون ماشین بهش زده ...

بله منم خیلی ترسیدم ،خدای نکرده اتفاقی می افتاد چی می شد،با مدیر خیلی امروز صحبت کردم

مدارس خوب دیگه دانش آموز قبول نمی کنن ،جایی سراغ ندارم برای همین شوهرم میگه امسالو صبر کنیم

کار خوبی کردی رفتی حرف زدی، 

همیشه پیگیر باش اما مسالمت آمیز حرف بزن باهاشون که لج هم نکنند ، اما اگه نری فکر می‌کنن بلانسبت صاحب نداره، 

بگو بچه که توی این سن درک درستی نداره، ما مسئول مراقبت ازش هستیم و باید کم کم یادش بدیم مراقب خودش باشه اما نه با کتک و دعوا ، گفتگو رو برای انسان گذاشتن، بگو کوتاهی از شما بوده که راه بیرون رفتن باز بوده ، که بدونن قوانین رو بلدی،

به مدیر گفتم حق نداره بزنه اونم گفت من محکم نزدم و فقط جهت اینکه بدونه نباید اینکارو بکنه امروز خیلی ...

میگفتی آقای مدیر به ظاهر تحصیلکرده به لحاظ علمی روش های تنبیه و تذکر دیگه ای هم هست ، کتک برای انسان استفاده نمیشه جهت اطلاعتون ، 

کار خوبی کردی رفتی حرف زدی، همیشه پیگیر باش اما مسالمت آمیز حرف بزن باهاشون که لج هم نکنند ، اما اگه ...

بله گفتم ،گفتم چرا مدرسه باید اینقدر بی در و پیکر باشه که بچه بره بیرون و کسی نفهمه ،چرا معلم نباید سر کلاس باشه گفت اون روز یه سری از بچه ها رفته بودن اردو و معاون ها هم باهاشون رفتن من دست تنها بودم و خلاصه ماستمالی کرد ولی به قول شما باید بهشون بگی تا فکر نکنن بچه بی صاحبه،بهش گفتم کتک زدن وتنبیه بدنی جرمه من می تونم ازتون شکایت کنم گفت نه کتکی نبوده و من محکم نزدم 

به قول شما مسالمت آمیز باید حرف زد ولی من عصبانی که میشم مسالمت یادم میره خصوصا روی بچه ام 

مدیر می گفت شما خیلی حساسی این مسائل اونقدرا هم بزرگ نیست و حالا من پیگیری می کنم و دیگه تکرار نمی شه و با معلمش حرف می زنم و از این جور حرفا 

خدا رو شکر انشاالله بیشتر مراقبت کنن، خواهش میکنم خدا همه بچه ها و مخصوصا پسر گل شما رو حفظ کنه

سلام عزیزم خوبین؟ سال نوتون مبارک 

میخواستم ازتون مشورت بگیرم عزیزم 

نمی دونم یادتون هست منو یا نه ،امسال پسرم کلاس اول بود و خیلی معلم بدی داشت.

امسال با کلی سختی مدرسه ی پسرم داره تموم میشه ،

مادرای همکلاسی های پسرم با این که اونا هم می دونن معلم پسرم خیلی بد بود اما به خاطر محیط مذهبی مدرسه میخوان یه فرصت دیگه به مدرسه بدن

قرار شده یه روز حدود ده نفر از مادرا برن با مدیر صحبت کنن که معلم خوبی برای سال دوم برای بچه هامون بذارن تا جبران امسال بشه 

به نظرتون من چیکار کنم؟

اگه رفتم با اون مادرا مدرسه چی بگیم بهتره ،چه جوری حرف بزنیم؟

سلام عزیزم خوبین؟ سال نوتون مبارک میخواستم ازتون مشورت بگیرم عزیزم نمی دونم یادتون هست منو یا نه ،ام ...

سلام عزیزم بله یادمه 

سال نو شما هم مبارک 

واقعیتش این حرفا تقریبا تاثیری آنچنانی نداره مخصوصا توی مدارس دولتی که معلم کم هست و اداره نیرو می‌فرسته به مدارس، مدیر زیاد تعیین کننده نیست ، مخصوصا اگه نیروی جدید بفرستن مدیر شناخت آنچنانی نداره 

مگر اینکه شما طبق شناختی که از معلم های این مدرسه دارید تاکید و اصرار کنید که مثلا فلان معلم رو سال بعد بزارید برای بچه های ما 

اونم صد درصد قطعی نیست چون معلمها زیاد انتقال و جاب جایی دارن ، 

در واقع تعهد خاصی مدیر نمی‌ده به شما و وظیفه ای هم نداره بخواد همچین اطمینانی بده که حتما معلم سال بعد خوب رفتار خواهد کرد ، 

به نظر من نهایتش بهترین راه همین که گفتم میتونید یه معلم رو که از قبل میشناسید اصرار کنید برای کلاس شما بزارن ، 

سلام عزیزم بله یادمه سال نو شما هم مبارک واقعیتش این حرفا تقریبا تاثیری آنچنانی نداره مخصوصا توی مدا ...

ممنون عزیزم 

بله ما هم یه معلم خیلی خوب تو مدرسه شون سراغ داریم میخوایم بگیم همونو بذاره

مدرسه غیرانتفاعیه، دولتی نیست

ولی به قول شما مدیر تعهدی به ما نداده و نداره