2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی بچه کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 46 پست

اصلا حق نداشته بزنه ، خاک بر سرش که بچه ها رو بی هوا ول کرده ، چقدر بی مسئولیتن، برو اداره گزارش بده بگو من بچه رو مدرسه سپردم ،مدیر و معلم   مگه مسئولش نیست ؟! چرا بچه من به جای کلاس توی خیابون بوده؟!

اصلا حق نداشته بزنه ، خاک بر سرش که بچه ها رو بی هوا ول کرده ، چقدر بی مسئولیتن، برو اداره گزارش بده ...

عزیزم امسال بزرگترین اشتباه عمرمو کردم ،پسرمو با اصرار شوهرم گذاشتم یه مدرسه افتضاح با آدمای پر ادعا و بی سواد و مثلا مذهبی ،اگه برات تعریف کنم که چه ها به سر ما آوردن این مدت با دو تا دستت می کوبی تو سرم ،اینقدر هم دعوا کردم که دیگه خسته شدم  می ترسم به درس بچه ام آسیب برسه وگرنه مدرسه شو عوض می کردم ،شکایت از مدرسه هم باعث میشه بدتر با من و بچه ام لج کنن ،خدا ازشون نگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امسال بزرگترین اشتباه عمرمو کردم ،پسرمو با اصرار شوهرم گذاشتم یه مدرسه افتضاح با آدمای پر ادعا ...

من اون دفعه هم گفتم مدرسه پسرتو عوض کن 

قشنگ معلومه هیچ سوادی ندارن اینا 

و اینکه آخه چرا مدرسه در و پیکر نداره؟ 

باباش چرا همراهیت نمیکنه ؟ فردا با هم برید بگید جای اینکه ما از شما شاکی باشیم که بچه از مدرسه راحت رفته بیرون ، شما بچه رو کتک زدید 

شما اصلا اعتماد به نفس ندارید که ازش دفاع کنید ، بچه داره اونجا همه جوره آسیب میبینه، خدای نکرده ماشینی بهش میزد یا گم میشد، می‌خواستین چکار کنین 

عزیزم امسال بزرگترین اشتباه عمرمو کردم ،پسرمو با اصرار شوهرم گذاشتم یه مدرسه افتضاح با آدمای پر ادعا ...

امسال ریشه سالهای بعد هست، یکسال اینجوری بگذره دیگه بچه اون آدم سابق نمیشه ، داغونش میکنن با این رفتارها ، از درس و همه چی بدش میاد دیگه 

من اون دفعه هم گفتم مدرسه پسرتو عوض کن قشنگ معلومه هیچ سوادی ندارن اینا و اینکه آخه چرا مدرسه در و پ ...

من با یه آدم زبون نفهم به نام شوهر  درگیرم ،اون احمق راضی نمیشه ،پرونده رو به من نمیدن عزیزم وگرنه تا الان هزار بار مدرسه رو عوض کرده بودم،فقط به اسم مذهبی بودن گند زدن به همه چیز 

تو راهی بلدی من شوهرمو قانع کنم؟

امسال ریشه سالهای بعد هست، یکسال اینجوری بگذره دیگه بچه اون آدم سابق نمیشه ، داغونش میکنن با این رفت ...

بله خودم هم میدونم ،باور می کنی از فکر بچه ام خواب و خوراک ندارم و همش گریه می کنم تو خونه خودم بهش آموزش میدم ،باهاش خیلی کار می کنم تا تو مدرسه اذیتش نکنن 

شوهرم یه مرد لجباز و یه دنده اس هر حرفی بزنم برعکسش انجام میده ،با مدیر این مدرسه هم آشناست من میرم دعوا می کنم میگه تو آبروی منو میبری ،امسال صبر کن سال بعد مدرسه رو عوض می کنیم

شوهرم یه مرد لجباز و یه دنده اس هر حرفی بزنم برعکسش انجام میده ،با مدیر این مدرسه هم آشناست من میرم ...

مشکل همینه شوهرت همراهت نیست ، اگه نمی‌خواد با اونا دعوا کنه و رودرواسی داره،حداقل به بهانه اینکه خانمم شاغله و باید بچه رو دیرتر از مدرسه بگیریم بگه می‌خوام ببرم غیرانتفاعی، 

به شوهرت بگو دیگه بعد یکسال که بچه افسرده شد و دلزده چه فایده داره جاب جا کردنش؟! بعدم ازش بپرس اگه رفته بود بیرون چیزیش میشد چکار میخواستی کنی؟ این مدرسه در و پیکر نداره، یه بهانه بتراشید بچه رو بیارید بیرون ، 

مشکل همینه شوهرت همراهت نیست ، اگه نمی‌خواد با اونا دعوا کنه و رودرواسی داره،حداقل به بهانه اینکه خا ...

فردا میرم با مدیر صحبت می کنم ،الان مدرسه شو عوض کنم دیر نیست به نظرت؟

هیچی هم به بچه درس ندادن به جز فارسی و نگارش ،کتاب ریاضیشون رو کلا گرفتن تا تو خونه درس ندیم به بچه ها ،درس علوم و هدیه ها  هم تعطیل هیچی درس ندادن 

همش هم میگن شیوه ی ما فرق می کنه خیلی هم ادعا دارن

فردا میرم با مدیر صحبت می کنم ،الان مدرسه شو عوض کنم دیر نیست به نظرت؟هیچی هم به بچه درس ندادن به جز ...

بستگی داره کجا میخوای ببریش، اول از مدرسه ای که میخوای ببری مطمین شو ، ببین تعداد بچه هاشون کم باشه ،معلمش حوصله داشته باشه و درساشون خیلی جلوتر نباشه ، بعد ببرش، جایی که خوب باشه سراغ داری؟ قبلش باید از مدرسه ای که میخوای ببری اوکی بگیری برای پذیرش بعد اقدام کنی. 

ببین اگه پسرت کارهای این مدلی زیاد می‌کنه و عواقب کارش رو در نظر نمیگیره یکی از نشانه های بیش فعالیه، یعنی رفتار تکانشی داره، حتما پیش مشاور اداره ببر، حداقل داروی دوز پایین بگیره که کار خطرناک نکنه 

بستگی داره کجا میخوای ببریش، اول از مدرسه ای که میخوای ببری مطمین شو ، ببین تعداد بچه هاشون کم باشه ...

این اولین بار بوده که اینکارو کرده بعدش که دلیلشو توضیح دادم فهمید که نباید انجام بده ،با مشاور هم صحبت کردم قرار شده بعد از دوماه که یه سری کارا رو انجام دادم بهش گزارش بدم تغییری کرده یانه

نسبت به اول سال خیلی بهتر شده ولی نسبتا بچه ی بازیگوشیه

بستگی داره کجا میخوای ببریش، اول از مدرسه ای که میخوای ببری مطمین شو ، ببین تعداد بچه هاشون کم باشه ...

مدارس خوب دیگه دانش آموز قبول نمی کنن ،جایی سراغ ندارم برای همین شوهرم میگه امسالو صبر کنیم 

قبول کنیم گاهی این دعواهای کوچیک هم برا بچه ها لازمه واقعا ! اگه اتفاقی برای بچتون میفتاد اون مدرسه ...

اصلا حرفتون قبول ندارم تنبیه بله ولی زدن نه جوری دیگه باید ادب می‌کرد نکه بزنه بچه کلاس اولی هنوز درک درستی از مدرسه و قوانینش نداره و اینا خیلی بچه هستن هنوز