2777
2789

خودم کار میکنم خودم برای خودم خرج میکنم خودم خونه و ماشین دارم  موندم چرا  دارم مردی تحمل میکنم که الویتش پدرمادرشه 

تو زندگی این مرد منو بجایی رسوند  که هميشه  متکی به خودم باشم حتی روزایی که نیاز کنارم باشه 

هیچوقت نبوده  فقط سایه اش رو زندگی منه 

به عنوان یه زن دوست داشتم گاهی دستم تو جیب شوهرم باشه هیچوقت نبود 

به من که میرسه یا چک داره یا باباش نیاز داره مامانش میخاد بره سفر   اگه یکم بهش رو بدم میگه مرغ و گوشتم تو بخر 😪😪😪😪

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری

درخواستتو زیاد کن

همون اول ک حقوق میگیری خرجش کن طلایی چیزی بخر تا آخر ماه هی خرد خرد ازش درخواست کن بگو من ندارم

باید از کمدشروع کنی و عادتش بدی

با محبت و روی خوش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
25 نه

ببین شما باید با مشاور صحبت کنی و مثلا یه مدت زمانی برای خودت تعیین کنی اگه تو این مدت با تغییر رفتار خودت تونستی ایشون رو تغییر بدی بمون ولی اگه نتونستی به رفتن فکر کن...حتما خوبیایی هم داره که به خاطرشون دودل هستی

درخواستتو زیاد کنهمون اول ک حقوق میگیری خرجش کن طلایی چیزی بخر تا آخر ماه هی خرد خرد ازش درخواست کن ...

همون موقعم که شاغل نبود نمیداد اصلا انگار  براش مهم نیست 

من برای چی رفتم سرکار بنظرت  از بس میخواستم وایسم منت بکشم برای هزارتومن  اون موقعم هرچی میخواستم باید قبلش یه دعوای حسابی میکردم 

وگرنه هرکی به من میرسه میگه چرا کار میکنی وقتی شوهرت ااره 

بچه نداری بفرستش پیش همون مامان باباش..

اون دست از سرمن برنمیداره کجا زنی مثل من پیدا میکنه که خودش خرج خودش بده  کاری باهاش نداشته باشه 

همون موقعم که شاغل نبود نمیداد اصلا انگار براش مهم نیست من برای چی رفتم سرکار بنظرت از بس میخواستم ...

یعنی کلا بی مسئولیته؟

اگ اینطور باشه برای خانوادشم خرج نمیکنه

ب نظرم پرو کردیش

چجوری ازش درخواست میکنی؟؟

الان مثلا مانتو میخوای چی میگی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
یعنی کلا بی مسئولیته؟اگ اینطور باشه برای خانوادشم خرج نمیکنهب نظرم پرو کردیشچجوری ازش درخواست میکنی؟ ...

برای من اره ولی برای خانوادش نه جونشم میده  من دارم تاوان  ولخرجیای مادرشو میدم  چون پدرش درامد زیادی نداره  کچندتام نوه دارن ما داریم خرج اونارم میدیم  خواهرش با بچه اش کلا خونه پدرشه اون یکی خواهرش خودش زیاد نمیاد اما بچه هاش اونجان  روزانه کلی خرج  تنقلات دارن  دیگه غذا که هیچی 

برای من اره ولی برای خانوادش نه جونشم میده من دارم تاوان ولخرجیای مادرشو میدم چون پدرش درامد زیاد ...

پس ۱۰۰٪ مشکل از مدل درخواست شماست

چون مرد بی مسئولیت یا خسیس کلا با همه اینجوره

شوهر شما خیالش ازت راحت شده

بیخیالت شده