از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نفقه ی چند ماه را باهم ریخته حساب داذگاه ولی نه هنوز اقدام طلاق کرده و نه من اقدام کرده ام منم به خا ...
تا جایی که من اطلاع دادم اگه ۵ ماه متوالس بدون هیچ خبری باشه میتونی خودت برای طلاق اقدام کنی.اگر غیر از اینه شکایتت به جایی نمیرسه
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
اگه هیچ خبری ازش نداری میتونی شکایت کنی یعنی اصلا ندونی کجا هست و نبینیش وگرنه قبول نمیکنن ازت