2789
عنوان

خودکشی

321 بازدید | 18 پست

کنکور خراب کردم رتبه افتضاح بریدم تنها امیدم کنکور بودن الانم پشت کنکورم هیچی نمیخونم گسی در مورد رشته بهداشت خانواده میدونه خوبه یا ن هنوزم تو دفترچه انتخاب رشته هس یا ن تروخدا بگین؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه ربطی داشت کنکور قبول نشدی خودکشی کنی ب نظر من ب جای درس خواندن ۴سال الکی هزینه و وقت گذاشتن برو ی ...

خانوادم تحت فشار مقایسه کردن همش مسخرم میکنن حالم خوب نبست

بیخیال بابا

منم پشت کنکورم پارسال تراز هام افتضاح همه 

امسال آدم‌شدم درس خوندم خداروشکر پیشرفت کردم

تو هم مثل آدم بشین درس بخون از منجلاب کنکور فرار کن فدای سرت که پارسال نشد

رشته بهداشت آینده درخشانی نداره حقیقتا به نظر من اگر کشش و توان روحیش رو داری لمون پست کنکور

بیخیال بابامنم پشت کنکورم پارسال تراز هام افتضاح همه امسال آدم‌شدم درس خوندم خداروشکر پیشرفت کردمتو ...

کشش ندارم آبجی نمیتونم پارسال خیلی تلاش کردم ولی روازی آخر نشد مشکل پیش اومد برام الانم یازدهم نهایی

نکن این طور با خودت مگه قبول نشدی دنیا به آخر رسیده بشین منطقی فکر کن 

ماه محرم رفته بودم مراسم بعد خانمی تو میکروفن گفت یه خانم که همیشه توی مراسم میومده دخترش کنکور قبول نشده اون رشته ای که میخواسته تا جهالت کرده خودش رو کشته الان این مادر چقدر پریشون بود اون دنیای خودش رو خراب کرد بخاطر یه کنکور 

خانوادم تحت فشار مقایسه کردن همش مسخرم میکنن حالم خوب نبست

من خودم دانشگاه دولتی خوندم زبان خوندم کار کردم الان چی شوهر نمی‌ذاره تکون بخورم چندرغازم میده کنترل گری می‌کنه ب نظرم برو‌ ی مهارتی یاد بگیر شروع ب کار کن 

ادمینی، آرایشگری، سئو، فریلنسری ، زبان، رانندگی و هر چیزی تخصصی شروع ب درآمد زایی کن اونوقت خانواده ت میغهمن کارشون چقدر اشتباه بوده ....تازه اینجوری در پوست خودشون هم نمی‌گنجن از افتخار ب شما