2777
2789
عنوان

شماهم

67 بازدید | 7 پست

عموی شوهرم میخواد بیاد خونه مابا زن و دخترش..فامیل شوهر شما مثلا خاله دایی عمو هم باشما رفت ؤامد دارن... خودمن که خالم رو سالی شاید سه چهارباربیشترنبینم عموی خدابیامرزم که وقتی زنده بود خونه برادرش که پدرم باشه کم میومد چه رسه به خونه عروس برادرش..ولی فامیل شوهر من خییییلی اهل رفت وآمدهستن.. عموی شوهرم بااینکه سنش بالاست ولی زیاد جایی میره.. عصر هم میخواد بیاد اینجا درصورتیکه باشوهرم تقریبا قهر هستم و اصلا حوصله عموشو ندارم

نه ماهم فامیلامونو نمیبینیم زیاد

ولی چقدر فامیلای شوهرت خوب و باحالن

کاش ماهاهم مثل فامیلای شوهرت بودیم

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ماهم فامیلامونو نمیبینیم زیادولی چقدر فامیلای شوهرت خوب و باحالنکاش ماهاهم مثل فامیلای شوهرت بودی ...

برای خودشون که باهم رفت وآمددارن خوبه ولی برای من نه چون اصلا نمیدونم خونه عموی شوهرم کجاهست

بله من تازه چند ماهه ازدواج کردم  ، فامیل خودم کمتر در ارتباطبم مثلا سالی چهارپنج بار شاید. چون دوریم .

اما فامیل همسرم  امسال تا الان اینقدر آمدن اینجا دیدن خونه و سرزدن ب ما که حدنداره 😁  فامیل همسرم شهر دیگه هستن اما میان شهر ما، خونه مادر شوهرم اینا میرن، تا اینجا برای سرزدن خونه تازه عروس آمدن ولی خیلی آمدن ها ،

ولی از بعد سر زدن خونه تازه عروس، دیگه میان، راستش من که نگفتم بیان اینجا و اونها هم نیامده فعلا خونه ما، فقط خونه مادرشوهرم اینا میرن. 

ولی اگه گاهی حالا عموش میاد ، بنظرم اشکالی ندارد.