2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم😔

272 بازدید | 54 پست

من شیش ماهه تو ی رابطه ایی هستم 

اون ۲۴سالشه من۲۰

الان یه ماه میشه رفتارش عوض شده و هرچی بهش میگم حالیش نمیشه رفتارشو درست نمیکنه فقط میگه باشه روز ب روز سرد تر میشه قبلا روزی ده بار زنگ میرد الان ی بار هم زنگ نمیزنه حتی نمیگه بیا ببینمت همش میگه مشغول کارم و وقت نمیکنم و خب از وقتی سرکار رفت اینجوری شد دقیقا یک ماه میشه. پنج عصر میره تا۲شب. 

بعد من چند روز پیش گفتم میخام کات کنم گفت بخای کات کنی زندگیتو فلان میکنم و از این حرفا همش تهدیدم میکنه ن میزاه کات کنم ن میزاره برم پی زندگیم رفتارشم درست نمیکنه خسته کرده منو بخدا هر روز ذهنم درگیره اذیت میشم شما بگین چیکار کنم. خونمون هم بلده خانوادمم در جریان رابطم هستن

توروخدا ب راهنمایی کنین خاهش میکنم منم جای خواهرتون 💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

روانیه؟؟؟ 

خودت هم مثل خودش سرد برخورد کن جوابش نده سنگین باش تا خودش دمش بذاره پشتش بره

از این مرد در نمیاد 

اگه خیلی اذیت کرد به خانوادت بگو همین که صدای بابات بشنوه فرار میکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاطعانه کات کن

عزیزم میگم نمیتونم ده بار خاستم کات کنم نزاشت همش میگه من مادر و پدرمو با دستای خودم کفن پیچ کنم اگ بزارم تو بری میگه زندگی هردمون رو سیاه میکنم😔💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

مثلا چه غلطی می خواد بکنه یه الف بچه

خوانوادت هم که می دونن پس نقطه ضعفی پیشش نداری

تو هم بگو به بابام و مثلا داداشام میگم پدرت رو در بیارن

چرا از موضع ضعف باهاش برخورد می کنی

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
روانیه؟؟؟ خودت هم مثل خودش سرد برخورد کن جوابش نده سنگین باش تا خودش دمش بذاره پشتش برهاز این مرد در ...

دارم مثل خودش رفتار میکنم

دیگ میخام ن زنگ بزنم ن پیام بدم

ب پدرمم نمیخام بگم همش تحقیرم میکنه و سرکوفت میزنه و اگ پدرم چیزی بگه برای پدرم بد میشه چون پسره دشمن میشه با بابام

خوبه که خانواده میدونن ، ازشون کمک بگیرمن ۸ سال بیشتره وضعم همینهکسی هم نمیدونه اخر یشب سکته میکنم

میدونی چی اینجا بده من از هیچ کس نمیتونم کمک بگیرم اک خانوادم چیزی بهش بگن با خانوادم دشمن میشه نمیخام اتفاقی براشون بیوفته احساس میکنم تنها راهم عینه ک برم از اینجایی ک هستم😔

مثلا چه غلطی می خواد بکنه یه الف بچهخوانوادت هم که می دونن پس نقطه ضعفی پیشش نداریتو هم بگو به بابام ...

بعد با اونا دشمن میشه نمیخام اتفاقی بیوفته براشون

خوبه که خانواده میدونن ، ازشون کمک بگیرمن ۸ سال بیشتره وضعم همینهکسی هم نمیدونه اخر یشب سکته میکنم

ببخشید ی سوال چرا هشت ساله وضعتون همینه ینی همسرتون اینجوریه؟ 

ببخشید ی سوال چرا هشت ساله وضعتون همینه ینی همسرتون اینجوریه؟

نه ۸، ۹ ساله باهمیم

با یکی دیگس باهاش میره سفر لج منو در بیاره 

از جلو چشم رد میشن

عکس و چت توشو از دستی میفرسته

خدابرم داره

💕🌸☘️🌹

بعد با اونا دشمن میشه نمیخام اتفاقی بیوفته براشون

بابا طرف ازدواج میکنه طلاق میگیره تموم میشه شما که با هم دوستیت چرا باید اینقدر بترسی 

این دفعه تو تهددیش کن و برو تو شکمش 

ببخشید جای سفت نشاشیده

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
مگه کجا هستی،؟من خانوادمم پشتم نبودن تو هیچ موردیمشکلمم خیانت هاشه

تو این شهری ک هستم موندمم خطرناکه اگ بخام کات کنم و بلاکش کنم گف کات کنی یا بلاک کنی مث عزرائیل بالا سرتم هیچ جا نمیتونی بری و کاری کنی

هیچ راهی ندارم🥲💔

میگفت رابطه قبلی ک توش بوده دختره دروغ میگفته بهش دختره رو زده پرده گوشش پاره شده تو گوشش زده و با خانوادش دعوا و درگیری داشتن نمیخام این اتفاق برای منم بیوفته 

شهرمون هم کوچیکه نمیدونم کحا باید برم.. 💔

نه ۸، ۹ ساله باهمیمبا یکی دیگس باهاش میره سفر لج منو در بیاره از جلو چشم رد میشنعکس و چت توشو از دست ...

خب چرا جدا نمیشی ازش؟