2777
2789
عنوان

کاشت ناخن💅💅

97 بازدید | 15 پست

سلام خانمای گل، من اولین بارمه میخوام ناخن بکارم 

الان تو دوره پری هستم چون نماز میخونم گفتم یه بارم شده تو این دوره که نماز ندارم انجام بدم 

فقط اینکه میتونم در عرض یه هفته ریموو کنم؟ 

و اینکه کاشت رو ناخن کوتاه هم میشه؟ هزینش چقده؟ 

اره هروقت بخوای میتونی ریمو کنی 

ولی بعدش هم تقویتی هستفاده کن 

کوتاه بلند هرچی دلت خواست 

بستگی داره از ۵۰۰ هست تا....

بعضیا تازه کارن کمتر میگیرن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

انجام ندی بهتره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه رو ناخن کوتاه خیلی کوتاه باشه برات صدف سازی می‌کنه اما ارزش ندارد بکاری بعد یک هفته ریمو کتب از پانصد اینا کاشت ناخن اولیه شروع میشه البته بستگی به منطقه متریال مصرفی داره قیمت 

برای یک هفته خیلی هزینه بردار هست و وقتی ریموو کنی ناخن داغونه

من یکبار کاشتم سر یک ماه ریموو کردم منم مشکل نماز داشتم و با ناخن نتونستم کنار بیام تا ۳ ۴ ماه صدف ناخنم داغون بود چون تراش میخوره

اره میتونی ریموو کنی ولی چه کاریه اونهمه هزینه و زحمت ؟ حداقل لمینت یا ژلیش کن 

هزینش زیاده فک کنم 700 الی 1 تومن

بله رو ناخن کوتاه میشه نهایتش تیپ میزاره برات ناخنت بلند میشه

برای یک هفته خیلی هزینه بردار هست و وقتی ریموو کنی ناخن داغونهمن یکبار کاشتم سر یک ماه ریموو کردم من ...

ناخن کارتون حرفه ای نبوده کراتین ناخن از بین برده من کاشت میزنم بر میدارم اما اصلا اذیت نمیشم 

ناخن کارتون حرفه ای نبوده کراتین ناخن از بین برده من کاشت میزنم بر میدارم اما اصلا اذیت نمیشم

چه خوب. این خیلی خوبه که صدف ناخن آسیب نبینه. من هیچ تجربه ای در زمینه کاشت ناخن نداشتم و همین طوری یهو کاشت زدم و خیلی بعدش اذیت شدم