2777
2789
عنوان

همش میترسم ایدز داشته باشمم

463 بازدید | 19 پست

حدودا یه ماه و نیم پیش گوشمو سوراخ کردم و از اونموقع همش احساس ایدز دارم و به خودم خیلی حساس شدم تو اصلا نزدیک هیچکسم نمیشم از ترس تو خوابگاهم زندگی میکنم دانشجوم خلاصه الان سرماخوردم با اینکه بهداشت رو خیلی رعایت میکنم اول سرماخوردگیمه هیچ علائمی از ایدز نداشتم این اولیشه که الان سرماخوردم میگن علائم اولیه ایدز بین دو تا چهار هفته خودشو نشون میده ولی من الان هفت هفته گذشته خلاصه اعصابم خورد شده و اینو هم به ایدز ربط دادم خیلی میترسم با اینکه گوشمو با انژیوکت نو سوراخ کرده ولی همش میترسم نو نیوده باشه و اینا خیلی اذیتم وسواس ولم نمیکنه😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا. سرماخوردگی یه چیز عادیه. چرا ربطش میدی به ایدز؟؟؟؟ مگه گوشتو  کجا سوراخ کردی که میترسی؟ این قدر هم بی درو پیکر نیستا. رعایت میکنن نکات بهداشتیو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

ببین شما وسواس خود بیمار انگاری داری ما هم دلداری بدیمت شما ته دلت هنوز ترس و نگرانی رو داری اولین کاری که میکنی اینه برو دکتر و از نگرانی هات بگو و ازش خواهش کن آزمایش بنویسه تا انشالله چیزی نیست از نگرانی در بیایی و بچسبی به درست و قدم بعدی رفتن پیش روانشناسی. موفق باشی عزیزم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
واااا. سرماخوردگی یه چیز عادیه. چرا ربطش میدی به ایدز؟؟؟؟ مگه گوشتو کجا سوراخ کردی که میترسی؟ این ق ...

پیش آشنامون گفت آنژیوکت استفاده میکنم برا هر نفر بعدم میندازمش واقعا جلوی چشمم هم یه آنژیوکت از آک درورد زد بهم ولی همش میترسم استفاده شده باشه و آک نبوده باشه بعد هم که برا من استفاده کرد انداخت رفت نمیدونم چی بگم والا

عزیزم الان فصل سرماخوردنه تو فامیل ما همه مریضن ...دختر خوب برو ب زندگیت برس ...اینقدر هم حس خودبیمارپنداری نداشته باش ...بجای این فکرها پیش ی  روانشناس برو شاید مجبورشی ی مدت زیر نظر روانپزشک باشی و دارو بخوری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
باید سه ماه بگذره وگرنه آزمایش جوابش دقیق نیست

بعد از شش ماه درسته و اینکه شما وسواس فکری گرفتین توی این مورد نگرانیتون بی مورد هست و ویروس ایدز فقط شش دقیقه توی هوا و محیط زنده میمونه

ببین شما وسواس خود بیمار انگاری داری ما هم دلداری بدیمت شما ته دلت هنوز ترس و نگرانی رو داری اولین ک ...

منم منتظرم سه ماه بشه که سریع برم آزمایش بدم از فکرش دربیام تا سه ماه از ورود ویروس نگذشته باشه جواب آزمایش درست نیست ولی خو به ماه و نیم دیگه باید صبر کنم😭

یه مقدار وسواسم باید حتما برم دکتر بخواطرش درست میگین

عزیزم الان فصل سرماخوردنه تو فامیل ما همه مریضن ...دختر خوب برو ب زندگیت برس ...اینقدر هم حس خودبیما ...

آره خودمم میدونم وسواس دارم یه مدت زیر نظر روان پزشک بودم قرصم مصرف میکردم شیش ماهی ولی خب خود پزشک گقت دیگه نیازی نداری و آروم آروم قطعشون کردم فک کنم دوباره باید برم پیش روانپزشک البته بعد از اینکه سه ماه گذشت و آزمایش ایدز کوفتی رو دادم