2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم

141 بازدید | 4 پست

من خیلی خواب نمی‌بینم اما دیشب خواب دیدم میخواستم برم جایی(نمی‌دونم کجا) داشتم آماده میشد یهو تو واقعیت مامانم از خواب بیدارم کرد و بعد من خواب آلود بودم و به طور عجیب دلم خواست ادامه خواب و ببینم دوباره خوابیدم دیدم تو محیط ناآشنا و عجیب بودم یهو یه پسر از ته دلش بغلم کرد من شوک بودم وقتی که بغلم کرده بود یه حس خییییلی عجیب داشتم انگار حسی بود که دو نفر کشته مرده هم باشند همو بغل کنن قلبشون کنده شده بهم بچسبه 😂 خیلی عجیب بود بعد پسره یه لحظه نگاه کرد بهم ولی من هرچی خواستم چهرشو ببینم اصلا نمیشد بعد گونه امو بوسید و گفت اینطوری خوشگل تر شدی 😐من همینطور تو شوک بودم و وقتی بغلم کرد یه آهنگ تو محیط پلی شد بعد که از خواب پا شدم به طرز عجیب آهنگ دوباره اومد ذهنم دقیق زدم گوگل دیدم همون آهنگه است که تو خواب پلی شد در حالی که من اصلا یادم نمیاد اینو شنیده بودمش یه تیکه از آهنگ این بود که توی این دوری خیلی درده...

بنظرتون این خواب تعبیر داره ؟!

آخه شب قبل هم واقعا به چیزی یا کسی فکر نکرده بودم خیلی برام عجیب وقتی هم از خواب پاشدم هنوز قلبم تند تند میزد

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ذهنتو درگیر نکن فقط یه خواب بوده🫤

آره خیلی سعی میکنم این کارو کنم اما شاید چون خیلی ازش نگذشته هر ازگاهی یادم میوفته🤦

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی