سلام دوستان من ۴۲روزه اززایمانم میگذره یک هفته ای بودک خونریزیم درحد لکه بینی شده بودومن حس میکردم داره تموم میشه اما دوسه روزه ک دوباره خونریزی دارم درحد پریودی.ینی پریود شدم؟؟یاطبیعیه این خونریزی؟؟تاکی آخه باید خونریزی ادامه داشته باشع؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خداروشکر منم میخوام طبیعی زایمان کنمچند روز پیش ی تاپیک بود اینجا راجب زایمان طبیعی انقدر بد گفته ...
هردو سختیای خودشو داره.ولی من وقتی خودمو باهم تختیم ک سزارین کرده بود مقایسه کردم من حالم خیلی خوب بود سرحال بودم راحت بلندمیشدم دسشویی میرفتم کاراموانجام میدادم ولی اون بیچاره افتاده بودرو تخت و دردمیکشیدالبته اینم بگما طبیعیم دردای خودشوداره ولی نه ب اون شدت.
خب خداروشکر منم میخوام طبیعی زایمان کنمچند روز پیش ی تاپیک بود اینجا راجب زایمان طبیعی انقدر بد گفته ...
زایمان طبیعی حین زایمان سخته و فشار و درد زیادی رو باید تحمل کنی ولی درد بعد از زایمان دیگه تقریبا به صفرمیرسه.خودت سرپا هستی و میتونی کارات رو انجام بدی.خوتریزی بعد اززایمانت کمتر هستش ،چون حجم زیادی از خون تخلیه میشه از بدن.و بخیه اگر داشته باشی زودتر جوش میخوره و تمام.