2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان طبیعی کردین

127 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۴۲روزه اززایمانم میگذره یک هفته ای بودک خونریزیم درحد لکه بینی شده بودومن حس میکردم داره تموم میشه اما دوسه روزه ک دوباره خونریزی دارم درحد پریودی.ینی پریود شدم؟؟یاطبیعیه این خونریزی؟؟تاکی آخه باید خونریزی ادامه داشته باشع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حداقلش این بود ک بعداززایمان رو پای خودم بودم زیاداذیت نشدم.

خب خداروشکر منم میخوام طبیعی زایمان کنم

چند روز پیش ی تاپیک بود اینجا راجب زایمان طبیعی انقدر بد گفته بودن ترسیدم😔

خب خداروشکر منم میخوام طبیعی زایمان کنمچند روز پیش ی تاپیک بود اینجا راجب زایمان طبیعی انقدر بد گفته ...

هردو سختیای خودشو داره.ولی من وقتی خودمو باهم تختیم ک سزارین کرده بود مقایسه کردم من حالم خیلی خوب بود سرحال بودم راحت بلندمیشدم دسشویی میرفتم کاراموانجام میدادم ولی اون بیچاره افتاده بودرو تخت و دردمیکشید‌البته اینم بگما طبیعیم دردای خودشوداره ولی نه ب اون شدت.

یه دکتر برو ،بعد از چهل روز معمولا نباید خون ریزی داشت.فکر میکنم برای رابطه یک مقدار زود بوده،شاید ت ...

خب بعداز ۴۰روز ک دیگه بخیه ندارم ک یه موقه اونا پارهدشده باشن درسته؟؟وای نکنه ازداخل پاره شدم؟😭آخه خوب بودم واسه همین گفتن طوری نیس رابطه داشته باش

خب خداروشکر منم میخوام طبیعی زایمان کنمچند روز پیش ی تاپیک بود اینجا راجب زایمان طبیعی انقدر بد گفته ...

زایمان طبیعی حین زایمان سخته و فشار و درد زیادی رو باید تحمل کنی ولی درد بعد از زایمان دیگه تقریبا به صفرمیرسه.خودت سرپا هستی و میتونی کارات رو انجام بدی.خوتریزی بعد اززایمانت کمتر هستش ،چون حجم زیادی از خون تخلیه میشه از بدن.و بخیه اگر داشته باشی زودتر جوش میخوره و تمام.

سختیش حین زایمان هست که تموم میشه اون لحظه‌

خب بعداز ۴۰روز ک دیگه بخیه ندارم ک یه موقه اونا پارهدشده باشن درسته؟؟وای نکنه ازداخل پاره شدم؟😭آخه ...

نه فکر نمی‌کنم پارگی باشه.ولی خوب محض احتیاط باید بری،چون تازه زایمان کردی یکم بدن حساس تره.

نگران نباش.همیشه یه دکتر رفتن خیال آدمو راحت میکنه.

یا از خانه بهداشت نزدیک خونتون بپرس ببین اونا چی میگن.اگر نیاز باشه متخصص ببینه بهت میگن.