2777
2789
عنوان

اکس سابق

94 بازدید | 3 پست

بچها من ۵.۶ سال با یکی دوست بودم. عاشقش بودم. سالی ۱۰_۲۰ بارم همو میدیدیم بخاطر اینکه مادرش گیر بودو اون دوران بچه بودیم. 

الان من ۲۰ سالمه اون ۱۸. 

۴ ماهه باهم کات کردیم و من ۳ ماهه ک دوباره وارد رابطه شدم با یکی دیگه‌ . 

قیافه هاشون خیلی شبیهه همه.

اخلاق دومی بهتره‌ و عاشقتره.

هرروز همو میبینیم و منم عاشقشم. 

دستش تنگه الان چون سربازه‌ . ولی هر چی داره رو بامن شریک میشه:)

تا حالا دعوا ک هیچی، حتی بهم اخم نکرده سر هیچ موضوعی‌ . بی احترامی هم اصلا.

اولی خانواده ش پولدار بودن و یه اب معدنی نمیگرفت برام و با این حال بازم سرکوفت پولشو میزد. قدش بلندتره. و من تو اون ۵.۶ سال فرستادمش باشگاه و الان ارنولد شده تو ۱۸ سالگی😶‍🌫️ هر فحش و بی احترامی ای ک فکرشو کنیدو میداد‌ . سرد بود بهم‌ . هم احساسی هم جنسی اصلا هر روز من شک میکردم ک این منو دوست دارع؟،!

حالا هم همش اولی از طریق دوستام پیگیره و میگه نازی کجاس، چیکار میکنه. باعث میشه ذهن منم بهم بریزه. من به بدبختی اخلاقای بد و خاطرات مزخرفی ک باهاش داشتم و فراموش کردم. :) اینکه ۶ سال باهم بودیم باعث میشه حس کنم بچمه و امسال ک کنکور داره، هعی دلم میخاد بگم بشین درستو بخون. پیگیر نباش. کو ن لق من. افسرده نباش. بیو تو غمیگن نزارو... 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آجی استرس دارم میشه نظرتون بگی من یه خواستگار دارم خیلی دودلم نمی‌دونم چکار کنم پسره رو هم خوب ندیدم ...

بزار بیاد. 

جوابت منفی بود، اونا  کع رفتن به خانوادت بگو ک خوشم نیومد.

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)