2777
2789

توجه نكن بهش 

حتي حالت صورتت عوض نشه 

اما وقتي كار خوب ميكنه توجه كن

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یسری میان میگن تو که نمی تونستی جیغ بچه تحمل کنی بیجا کردی بچه دار شدی

بی جا کردن بگن😆😆

عششششششقمه ولی دلیل نمیشه با جیغ و دادش کنار بیام

اهمیت نده 

من وقتی بچه ای پیشم جیغ میکشه و لج میکنه ندید میگیرم

و وقتی اروم تر صحبت میکنه میگم جونم چیزی گفتی اروم بگو من بشنوم  

خواهرمم  وقتی پسرش جیغ میزنه گوششو میاره جلو و میگه چی شده مامانم با صدای بلند میگی من نمیشنوم.بعد میبوستش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چون نمیتونه حرف بزنه مجبوره جیع بزنه،بزرگتر بشه بهتر میشههبهس بگو مامان وقتی جیع بزنی من متوجه نمیشم چی میخوای

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

بزار اینقد جیغ بزنه تا صداش بگیره.البته کلا بچه دوساله چون نمیتونه حرف بزنه زورش میاد گنا داره نیاز ب توجه داره ولی از الان هرچیزیو با جیغو گریه میخواد نگیرین واسش چون مث دختره دخترخالم میشه الان10سالشه اسکیت600هزارتومنی خریده😒نخرن زمینو زمانو بهم میدوزه😒

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

اگه بلد نیست صحبت کنه تو تلوزیون روانشناس میگفت اگه بچه بلد نیست حرف بزنه باهاش با آرامش بگین که مثلا آب میخوای یا مثلا اسباب بازی میخوای اینطور بچه یاد میگیره صحبت کنه...

شُکر....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز