2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 62 پست
اصلا نگران نباش اگه ترشح بدي نداري،درد شديد نداري،بوي بدي نميده هييييچ موردي نداره و سير طبيعيش رو ط ...

تازه منكه رعايت نكردم و يه بخيه ك خيلي بدجا بود بازشد!!!روز١٠رفتم دكتر بهم يه پماد خاص و گرون داد اونو ميزدم ديگه كامل افتادن همشون و خوب شد

اصلا نگران نباش اگه ترشح بدي نداري،درد شديد نداري،بوي بدي نميده هييييچ موردي نداره و سير طبيعيش رو ط ...

میدونی چیه من هنوز خونریزی خیلی کم دارم ترشح ندارم بدبویی هم احساس نمیکنم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردشون جوریه که انگار خشک شدن 

بنظرمن بروپیش دکترت یه نگاه بندازه؛یکی ازدوستام دردداشت رفت پیش دکترش داروگرفت.وگرنه منکه هم حمام میکردم هم زیادخودمومیشستم وهرروزم توبتادین مینشستم هیچ مشکلیم نداشتم

میدونی چیه من هنوز خونریزی خیلی کم دارم ترشح ندارم بدبویی هم احساس نمیکنم 

خونريزي ك خواهر جان ادامه دارررره برا خيليا

بيشتريا هي كجدار و مريض تا ٢٠روز تايه ماه خونريزي دارن

واسه من که تا یک ماه نیوفتادن ولی تا دوسه هفته موقع نشستن اذیت میشدم دردی نداشتم تو آبو بتادینم مینشیتم ولی جاریم که زایمان کرد بعد من دکترش گفته بود تو بتادینو اینا اصلا نشین میگفت خیلی خوبه بخیه هام اصلا اذیتم نمیکنن

خدایا همیشه مواظب خانوادم باش😊😊
اهاااا ميفهمم نگران نباش طبيعيه ان شالله روز١٠هم برو معاينه كنن خيالت راحت ميشه هم ازخود بخيه ها ه ...

انشالله.. من هنوز بخیه هامو ندبدن میترسم نگاشون کنم نمیدونم چطوری زایمان طبیعی کردم😄

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بخیش با نخه ؟؟؟من خیلی میترسم از بخیه ینی با نخ میدوزن و بعدا باید بری بکشیشون یا نه جاشون می مونه ...

نمیدونم تجربه نداشتم اما بانخه بخیه اس موقع شستنشون حس میکنم

انشالله.. من هنوز بخیه هامو ندبدن میترسم نگاشون کنم نمیدونم چطوری زایمان طبیعی کردم😄

هممون مث هميم

من تا روز ١٠نه ديدم نه دست زدم

من تازه يبوستي هم هستم!!!!

اما وقتي روز ١٠رفتم پماد بايد ميزدم وايييي نميدوني با چه ترسي دست ميزدم اين پمادو بزنم بهشون،وايييييي همش ميگفتم چي شده اونجا فلان بيسار

ازترسم روز٤٠ام هم بازرفتم پيش دكترم!!!گفتم ميخوام نزديكي شروع كنم،ببينيد اون بخيه ك بازشده مشكلي نداره،كلا اوكي ام؟؟گفت لاشو برو معاينه نميخواد!!من اصراركردم يه نگاه كرد گفت بلند شو الكي خساس شدي خوبه برو

درك ميكنم نگرانيتو

البته ميگم من خيليي بدزخمم

بخیش با نخه ؟؟؟من خیلی میترسم از بخیه ینی با نخ میدوزن و بعدا باید بری بکشیشون یا نه جاشون می مونه ...

مال من اصلا جاش معلوم نی یه کوچولو بود اازه اگرم معلوم باشه کرم مخصوص میزنی میره و بعله با نخ مخصوصه کشیدنی هم نیستن جذبی ان خودشون میوفتن 

خدایا همیشه مواظب خانوادم باش😊😊
منم هیچ وقت نگاشون نکردم 

میگم میترا جان چطوری اون قسمتو تمیز کنم میترسم بخیه ها بازشه نه میشه پماد موبر زد نه میشه ژیلت زد

اينجايي موطلايي؟؟؟خودشون ميفتن عزيزم

بهش فكرنكن 

والا من روز١٠رفتم دكترم گفت ماما بخيه هاتو خيلي قشنگ زده

پيش دكترخوب و بيمارستان خوب بري عالي كارميكنن

اصلا نگران نباش،توكلت ب هدا باشه ك راحت سر بچه بياد تولگن و راحت زايمان كني

البته خودمم از بخيه ميترسما