2777
2789
عنوان

درد و دل

65 بازدید | 7 پست

نی نی سایت خیلی خوبه، آدم به صورت ناشناس میتونه مشکلاتشو بگه و درد و دل کنه ، و خوبیش اینه که نگران قضاوت شدن نیستی ،میتونی راجب هر چیزی مشورت بگیری ،از تجربیات و دانش دیگران استفاده کنی ،برا من که خیلی تاثیر داره ، چیزایی که تو دنیای واقعی به هیچ عنوان بیانش نمیکنم رو اینجا راحت میگم، شما نی نی سایتیها دوستای ناشناس و خوب منید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوبه ولی با اون تیکه قضاوت نشدن موافق نیستم

اتفاقا خوبیش اینه که کسی براش مهم نیس یه فرد ناشناس چه کارا کرده و اشتباهاتش یا مشکلاتش چیه، چیزایی که تو دنیای واقعی بخوای به دوستت بگی هزار جور تصور از تو ، توی ذهنش شکل میگیره ، ولی اینجا هیچ کس از دیگران تصور خاصی نداره تو ذهنش، و حتی یه برخورد هم با هم ندارند ، جالب نیس؟

نه تو واقعیت حرفایی که میزنی تاثیر مستقیم رو روابطت داره ،باید حواست باشه چی میگی، ولی اینجا همچین چ ...

بله. 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت