2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نه

62 بازدید | 3 پست

من‌تو خوابگاه هستم اتاق دو نفره

یه تخت دو طبقه هست من‌تخت پایین هستم 

بخاری که روشن میشه هوای گرم میره بالا به شدت گرم میشه هوای مجاور تخت بالا، برا همین هم اتاقیم کف اتاق میخوابه

ازش خوشم نمیاد وسایلش کل اتاق رو گرفته، کمد و یه رگال بزرگ و میز و صندلی آورده گذاشته تو اتاق

تازه یه خرگوشم داره

میخواستم بهش بگم به مدیر خوابگاه بگه یه تخت یه طبقه براش بیاره که مجبور نباشه کف اتاق بخوابه

ولی از طرفی اینجوری یه کمد باید بره بیرون که منم وسایلمو میذارم

از طرفی ممکنه اتاق کوچیکتر وخفه تر بشه

بعدشم اگه بخواد تخت بذاره باید جلوی پنجره بذاره که کولر هست ، دیگه ممکنه تابستونم یه فیلمی در مورد روشن کردن کولر داشته باشیم چون سردش میشه، به نظرتون بهش بگم؛ یا اینکه نه نیازی نیست؟

اگر آدم منطقی باشه با روش ارتباط موثر، شاید به حرف تون گوش کنه

منظورم اینه که ممکنه به ضرر خودم‌ باشه

اینجوری هم‌اتاق کوچیکتر میشه و کمی که نصف وسایل من توشه باید بره بیرون و من جا ندارم وسیله بذارم 

اون دختره هم خودش کلی وسیله آورده و بیشتر فضای اتاقو گرفته

یه خرگوشم آورده یا سیم شارژر من میخوره یا بند کیف منو و به من ضرر میزنه اعتراضم‌میکنم به سرپرست میگه همینه که هست

تازه تختش جلو کولرم باسه تابستون همش سردش نیشه و کولرو باید خاموش کنه

فکر کنم نگم بهتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه که ممکنه به ضرر خودم‌ باشهاینجوری هم‌اتاق کوچیکتر میشه و کمی که نصف وسایل من توشه باید ب ...

آره به نظر میاد منطقي نباشه و بدتر کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈