2777
2789
آره مبارکت باشه عزیزم😍🥺کاش منم یکی ازایناببینم ۷روزدیگه موعدمه ۸ماهه منتظرم دیگه ناامیدشدم

ممنون عزیزم دعا کن آزمایش هم مثبت بشه 

نگران نباش به ائمه متوسل شو 

منم واقعا معجزه شده رفتم کربلا واسه اینکه پریود نشدم ال دی خوردم ولی مثل اینکه باردار شدم 😭😭

مبارکه عزیزم ❤️ من بعد هفت بار انتقال دیروز انقال هفتمم ازمایشم منفی شد...

ممنون عزیزم دعا کن آزمایش هم مثبت بشه نگران نباش خدا بزرگه به ائمه متوسل شو حاجت میدن😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی باردار بودی واقعا معجزه شد.مبارک باشهدیروز داشتی میپرسیدی از حس ششم. واسه منم دعاکن شوهرم راضی ب ...

واقعا معجزه شده خیلی عجیبه 😭😭♥️ من یکساله اقدامم نشده ولی رفتم کربلا تازه ال دی هم خوردم که بیبی چک ها مثبت شده .. دعا کن آزمایش هم مثبت بشه و باردار باشم 

انشا الله شمام به مراد دلت برسی

دوران حاملگی خیلی شیرینه نوزاد خیلی شیرینه ..خدا به همه ببخشه....مبارکت باشه برای دل بقیه دعا کن دام ...

دعا کن آزمایش هم مثبت بشه.

انشا الله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

واقعا معجزه شده خیلی عجیبه 😭😭♥️ من یکساله اقدامم نشده ولی رفتم کربلا تازه ال دی هم خوردم که بیبی چ ...

حتما مثبته خداروشکر. ازمایش برو الان بده کاری نداره بمنم خبر بده حتما اسی.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.