2777
2789
عنوان

سرکه سیب

925 بازدید | 20 پست

کسی هست سرکه سیب بندازه خودش؟

من داخل ۲.۳تا ظرف شیشه ایی سرکه سیب درست کردم فقط با سیب و اب جوشیده و شکر درشون رو با پارچه بستم و گذاشتم زیر مبل ک تاریک باشه

یه ظرف دیگم پلاستیکی انداختم چون شیشه ایی دیگ نداشتم...

بعد همش استرس کپک زدنشون رو دارم ۳ ابان انداختم و هرشب بهشون سر میزنم خبری نیس....

ب نظرتون ظرف پلاستیکی مضره؟

و اینکه چیکار کنم زحمتام هدر نره کپک نزنن؟

چقدر طول میکشه ک کپک خودشو نشون بده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا☠ یه بار باهاش سالاد شیرازی درست کردم انقدر بد مزه شد خودم نتونستم لب بهش بزنم در صورتی که عاشق ...

چند قطره داخل اب ولرم  ناشتا بخوری کبدتو پاکسازی میکنه قبل ناهار و شام بخوری باعث میشه قند غذاها کمتر جذب بدنت شه و ب مرور زمان شکم پهلوت اب شه،قند و چربی خونتو پایین میاره باعث تقویت قلب میشه و ...... 

البته اورگانیکش نه ازین شرکتیا 

میدونم ولی هر کاری میکنم نمیتونم با طعم بیمارستانیش کنار بیام🤭

داخل اب ولرم بریز چند قطره بدون مزه کردن سر بکش 😇 قبول دارم اصلا بوو و مزه خوبی ندارع ولی ب شددددت مفید

چند قطره داخل اب ولرم ناشتا بخوری کبدتو پاکسازی میکنه قبل ناهار و شام بخوری باعث میشه قند غذاها کمت ...

راهی داره بشه خوشمزه ترش کرد چون میدونم خواصش زیاده ولی نمیتونم طعمشو تحمل کنم

مثه برف باش⁦🌨️⁩، زیبا ولی سرد....❄️...

تنها راهش اینه ک داخل یه لیوان اب ولرم یه در نوشابه سرکه رو بریزی و تنفست رو نگه داری سر بکشی😄 البته با نی بخوری بهتره چون ب دندونات اسیب نمیزنه اینجوری. بعدش وند قلپ اب بخور ک دیگ مزش داخل دهنت حس نکنی.بعد یه مدت ک تاثیرشو ببینی عادت کردی ب مزش دیگ 

من در حدی عاشقش شدددم ک خودم کلی سیب خریدم و درست کردم ولی چون اولین بارمه خیلی استرس دارم 

تنها راهش اینه ک داخل یه لیوان اب ولرم یه در نوشابه سرکه رو بریزی و تنفست رو نگه داری سر بکشی😄 البت ...

توی سالاد راهی داره طعم بدشو ازش بگیریم چون من خودمم بدم نمیاد بخورم ولی طعمشو حقیقتا نمیتونم باهاش کنار بیام

مثه برف باش⁦🌨️⁩، زیبا ولی سرد....❄️...