2777
2789
عنوان

بی پولی🥲

90 بازدید | 6 پست

خستم دلم میخواد خودمم یه غلطی بکنم بخدا خسته شدم ازبس عقده ی همه چی رو دارم دلم تغییر میخواد ،یه پسر ۵ساله دارم نمیتونم بیرون کارکنم کار ادمینی هم نمیتونم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

انلاین شاپ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ سرمایه ای ندارم وسایل بخرم

شوهرت چکارس؟؟؟

برو خیاطی تو محیط زنونه‌کار‌کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شوهرت چکارس؟؟؟برو خیاطی تو محیط زنونه‌کار‌کن

تازه رفته تویه شرکت ک حقوقش خیلی کمه اصلا کفاف نمیده

ن بحث اینه که یه پسر ۵ساله دارم بخاطر اون نمیتونم بیرون کارکنم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
تازه رفته تویه شرکت ک حقوقش خیلی کمه اصلا کفاف نمیدهن بحث اینه که یه پسر ۵ساله دارم بخاطر اون نمیتون ...

اها

ازه واقعا کار شرکتی سختهههه 

پسرتو تو خیاطی و اینا شاید بزارن ببری

یا فروشندگی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز